Ινδία: 41 νεκροί από αμμοθύελλες και καταιγίδες

Ινδία: 41 νεκροί από αμμοθύελλες και καταιγίδες

Τουλάχιστον 41 άνθρωποι σκοτώθηκαν σήμερα από τις σφοδρές αμμοθύελλες και καταιγίδες που σάρωσαν τη βόρεια Ινδία.

Τα ακραία καιρικά φαινόμενα προκάλεσαν εκτεταμένες ζημιές, καθώς γκρεμίστηκαν τοίχοι, ξεριζώθηκαν δέντρα και κατέρρευσαν πυλώνες ηλεκτροδότησης.

Οι φονικές καταιγίδες καταγράφονται δέκα ημέρες μετά την αμμοθύελλα που στοίχισε τη ζωή σε περισσότερους από 130 ανθρώπους στην ίδια περιοχή.

Οι άνεμοι έπνεαν με ταχύτητα άνω των 100 χλμ/ώρα, με αποτέλεσμα την εκτροπή 70 πτήσεων προς άλλα αεροδρόμια.

Άλλωστε, το διεθνές αεροδρόμιο «Indira Gandhi» έκλεισε για περισσότερες από δύο ώρες.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: «Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν - Όλα τα βλέμματα στη συνάντηση

Κυπριακό: «Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν - Όλα τα βλέμματα στη συνάντηση

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης κ. Τουφάν ‘Ερχιουρμαν θα συναντηθούν την Τετάρτη, 26 Αυγούστου 2026, στις 16:00, υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, κατόπιν σχετικής συνεννόησης των διαπραγματευτών των δύο πλευρών.

BEST OF TOTHEMAONLINE