Σύγκρουση αεροσκαφών στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης - VIDEO

Σύγκρουση αεροσκαφών στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης - VIDEO

Ενα σπάνιο περιστατικό σημειώθηκε στο αεροδρόμιο Ατατούρκ της Κωνσταντινούπολης όταν δύο αεροσκάφη συγκρούστηκαν ευτυχώς χωρίς να υπάρξουν τραυματισμοί.

Συγκεκριμένα ένα αεροπλάνο της εταιρείας Asiana της Νοτίου Κορέας χτύπησε με το φτερό του ένα A321 των τουρκικών αερογραμμών.

Το Α330 κινούνταν στο διάδρομο ενώ το τουρκικό αεροσκάφος ήταν ακινητοποιημένο σε κοντινή απόσταση.

Οι χειριστές του νοτιοκορεατικού αεροσκάφους δεν έκαναν φαίνεται καλό υπολογισμό με αποτέλεσμα το δεξιό φτερό να χτυπήσει στο κάθετο σταθερό της ουράς του τουρκικού αεροσκάφους και να το καταστρέψει.

 https://www.youtube.com/watch?v=XyhxExhfVic

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός: Η αινιγματική απάντηση Χριστοδουλίδη - Δεν διέψευσε τα σενάρια

Ανασχηματισμός: Η αινιγματική απάντηση Χριστοδουλίδη - Δεν διέψευσε τα σενάρια

Με τη φράση ότι «οι ανασχηματισμοί δεν εξαγγέλλονται, αλλά ανακοινώνονται», απάντησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στα σενάρια για επικείμενες αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα εντός Αυγούστου, αποφεύγοντας να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει τις σχετικές πληροφορίες και τις διαρροές ονομάτων. Την ίδια ώρα, έστρεψε την προσοχή στο Κυπριακό, το οποίο χαρακτήρισε ύψιστη προτεραιότητα, ανακοινώνοντας ότι έχει ήδη αρχίσει σε τεχνοκρατικό επίπεδο η προεργασία με τα Ηνωμένα Έθνη για τη σύγκληση μιας διευρυμένης διάσκεψης.