Σύγκρουση αεροσκαφών στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης - VIDEO

Σύγκρουση αεροσκαφών στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης - VIDEO

Ενα σπάνιο περιστατικό σημειώθηκε στο αεροδρόμιο Ατατούρκ της Κωνσταντινούπολης όταν δύο αεροσκάφη συγκρούστηκαν ευτυχώς χωρίς να υπάρξουν τραυματισμοί.

Συγκεκριμένα ένα αεροπλάνο της εταιρείας Asiana της Νοτίου Κορέας χτύπησε με το φτερό του ένα A321 των τουρκικών αερογραμμών.

Το Α330 κινούνταν στο διάδρομο ενώ το τουρκικό αεροσκάφος ήταν ακινητοποιημένο σε κοντινή απόσταση.

Οι χειριστές του νοτιοκορεατικού αεροσκάφους δεν έκαναν φαίνεται καλό υπολογισμό με αποτέλεσμα το δεξιό φτερό να χτυπήσει στο κάθετο σταθερό της ουράς του τουρκικού αεροσκάφους και να το καταστρέψει.

 https://www.youtube.com/watch?v=XyhxExhfVic

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Νέα, αλλά «επιφυλακτική», δυναμική στο Κυπριακό διαπιστώνει ο Γκουτέρες - Εισηγείται ανανέωση εντολής ΟΥΝΦΙΚΥΠ​​​​​​ με ανησυχία για παραβιάσεις στη νεκρή ζώνη

Κυπριακό: Νέα, αλλά «επιφυλακτική», δυναμική στο Κυπριακό διαπιστώνει ο Γκουτέρες - Εισηγείται ανανέωση εντολής ΟΥΝΦΙΚΥΠ​​​​​​ με ανησυχία για παραβιάσεις στη νεκρή ζώνη

Την ανανέωση της αποστολής της ΟΥΝΦΙΚΥΠ για ακόμη 12 μήνες, έως τις 31 Ιανουαρίου 2027, εισηγείται ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες στις Παρατηρήσεις του στην έκθεση για την ΟΥΝΦΙΚΥΠ, εκφράζοντας παράλληλα ανησυχία για «παραβιάσεις μετά την κατασκευή στρατιωτικών εγκαταστάσεων» εντός και πέριξ της νεκρής ζώνης, οι οποίες, όπως σημειώνει, «επιδιώκουν να μεταβάλουν μόνιμα το στρατιωτικό status quo», αλλά και για την κατάσταση στην περιφραγμένη περιοχή των Βαρωσίων.

BEST OF TOTHEMAONLINE