Ο Σεργκέι Λαβρόφ σχεδιάζει να επισκεφθεί τη Βόρεια Κορέα

Ο Σεργκέι Λαβρόφ σχεδιάζει να επισκεφθεί τη Βόρεια Κορέα

Ο Υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας Σεργκέι Λαβρόφ σχεδιάζει να επισκεφθεί τη Βόρεια Κορέα, μετέδωσαν ρωσικά πρακτορεία ειδήσεων, επικαλούμενα μια εκπρόσωπο τύπου του ρωσικού Υπουργείου Εξωτερικών.


Μέχρι στιγμής δεν έχει καθοριστεί η ημερομηνία για το ταξίδι, όπως είπε η εκπρόσωπος τύπου.

Νωρίτερα σήμερα, ο ενημερωτικός ιστότοπος RBC έγραψε ότι ο Λαβρόφ θα ταξιδέψει στη Βόρεια Κορέα την 31η Μαΐου. Αυτό θα σήμαινε ότι θα πραγματοποιούσε την επίσκεψη αυτή πριν από τη σχεδιαζόμενη για τις 12 Ιουνίου Σύνοδο μεταξύ του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ και του ηγέτη της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν στη Σιγκαπούρη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η δεύτερη ανάγνωση της ομιλίας του Προέδρου Χριστοδουλίδη στον ΟΗΕ – Οι δύο άξονες και η απάντηση στον Ερντογάν και το «α λα καρτ» διεθνές δίκαιο

Η δεύτερη ανάγνωση της ομιλίας του Προέδρου Χριστοδουλίδη στον ΟΗΕ – Οι δύο άξονες και η απάντηση στον Ερντογάν και το «α λα καρτ» διεθνές δίκαιο

Η ομιλία του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη στη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών κινήθηκε γύρω από το Κυπριακό, την εφαρμογή του διεθνούς δικαίου, αλλά και τον ευρύτερο γεωπολιτικό ρόλο της Κυπριακής Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE