Την κάνει από Κύπρο ο Βοζίνια…

Την κάνει από Κύπρο ο Βοζίνια…

Ο βασικός τερματοφύλακας της ΑΕΛ, Βοζίνια θα την κάνει από Κύπρο και συγκεκριμένα θα μεταβεί στην Αλγερία…

Η Εθνική του Πράσινου Ακρωτηρίου στις 2 Ιουνίου θα αντιμετωπίσει την Αλγερία και ο Καποβερντίνος πορτιέρο είναι στις κλήσεις του Ομοσπονδιακού τεχνικού.

Ο προπονητής του Πράσινου Ακρωτηρίου για το επικείμενο φιλικό κάλεσε συνολικά 35 ποδοσφαιριστές ανάμεσα σε αυτούς και τον τερματοφύλακα της Λεμεσιανής ομάδας.

Είναι γεγονός ότι ο Βοζίνια ήταν στις σταθερές επιλογές των Μπαλταζάρ (πριν φύγει από την ΑΕΛ) και τον Ντούσαν Κέρκεζ στην ενδεκάδα της ΑΕΛ έχοντας μια αρκετά γεμάτη σεζόν και τώρα περιμένει την ευκαιρία να αγωνιστεί και με το εθνόσημο στο στήθος.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές Εκλογές 2026: Ρευστότητα, φθορά και η μάχη για την πολιτική επιβίωση

Βουλευτικές Εκλογές 2026: Ρευστότητα, φθορά και η μάχη για την πολιτική επιβίωση

Οι Βουλευτικές Εκλογές της 24ης Μαΐου 2026 διαμορφώνονται ήδη ως μία από τις πιο σύνθετες και αμφίρροπες εκλογικές αναμετρήσεις της μεταπολιτευτικής περιόδου. Τα δεδομένα του εκλογικού σώματος, οι πρώτες δημοσκοπικές ενδείξεις, η έντονη πολυδιάσπαση του κομματικού σκηνικού και οι εσωτερικές αναταράξεις σε παραδοσιακά κόμματα συνθέτουν ένα περιβάλλον πολιτικής αβεβαιότητας, όπου τίποτα δεν μπορεί να θεωρείται δεδομένο.

BEST OF TOTHEMAONLINE