Δεν πήρε καλά την είδηση του χωρισμού και του ζήτησε ένα τελευταίο φιλί- Μόνο που είχε άλλα στο μυαλό της

Δεν πήρε καλά την είδηση του χωρισμού και του ζήτησε ένα τελευταίο φιλί- Μόνο που είχε άλλα στο μυαλό της

Οι πολίτες μιας επαρχίας στην Κίνα έβλεπαν ένα ζευγάρι να λογομαχεί και τα πράγματα έδειχναν ότι κάτι δεν πάει καλά. Δεν μπορούσε, ωστόσο, κανείς να φανταστεί τη συνέχεια αυτού του καβγά.

 

Σύμφωνα με τη New York Post, ο άντρας επιθυμούσε διακαώς τον χωρισμό του από την επί διετίας σύντροφό του, αλλά η αντίδραση της κοπέλας ήταν κάτι που δεν το είχε δει να έρχεται. Η νεαρή Κινέζα -η οποία σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα- ζήτησε ένα τελευταίο φιλί από τον άντρα, για να έχει μια «ανάμνηση» από τη σχέση τους.

Εκείνος, ωστόσο, δεν κατάλαβε την παγίδα, ανταποκρίθηκε και μόλις η κοπέλα βρήκε την κατάλληλη ευκαιρία του δάγκωσε τη γλώσσα και δεν την άφηνε με τίποτα

Το σκηνικό καταγράφηκε από τα κινητά περαστικών, ενώ χρειάστηκε η επέμβαση αστυνομικών δυνάμεων για να χωρίσουν τους δύο πρώην εραστές. Η κοπέλα ήταν τόσο αποφασισμένη να τιμωρήσει τον πρώην της που έπρεπε να δεχτεί σπρέι πιπεριού στο πρόσωπο για να απελευθερώσει τη γλώσσα του άτυχου άνδρα.

Ευτυχώς, το δάγκωμα της γυναίκας, δεν επέφερε μόνιμες βλάβες στη γλώσσα του άνδρα που θα έχει κάτι επίπονο για να θυμάται αυτόν το χωρισμό.

Από newsbeast.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η δημόσια τοποθέτηση ΠτΔ μετά την διάσκεψη Σ. Αγγελλίδη - «Ξεφεύγει του θεσμικού πλαισίου...»

Η δημόσια τοποθέτηση ΠτΔ μετά την διάσκεψη Σ. Αγγελλίδη - «Ξεφεύγει του θεσμικού πλαισίου...»

Αυτή η Κυβέρνηση είναι η πρώτη που στα 65 χρόνια ύπαρξης της Κυπριακής Δημοκρατίας τόλμησε, παρά τις αντίθετες απόψεις κάποιων συμπεριλαμβανομένων και κάποιων στη Νομική Υπηρεσία, να προχωρήσει με τον διαχωρισμό της Νομικής Υπηρεσίας, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE