Γ. Περδίκης:‘Το success story της κυβέρνησης καταρρέει στην περίπτωση του Συνεργατισμού’

Γ. Περδίκης:‘Το success story της κυβέρνησης καταρρέει στην περίπτωση του Συνεργατισμού’

 Το success story της κυβέρνησης καταρρέει στην περίπτωση του συνεργατισμού, δήλωσε σήμερα ο Πρόεδρος του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, Γιώργος Περδίκης, ο οποίος σημείωσε ότι «κακώς» αφέθηκε η κυβέρνηση ελεύθερη από τα πολιτικά κόμματα να χειριστεί την υπόθεση του Συνεργατισμού.

Σε δηλώσεις του, ο κ. Περδίκης είπε πως «φτάσαμε στο σημείο να πρέπει να πληρώσει ακόμα μια φορά ο κυπριακός λαός, για τους κακούς χειρισμούς και τη διαχείριση και αυτού του θέματος της οικονομίας από την κυβέρνηση».

«Επιτέλους», είπε, «πρέπει να σταματήσει και ο πολιτικός κόσμος και τα πολιτικά κόμματα να δίνουν το χαρτί της ελεύθερης κίνησης στην κυβέρνηση στο θέμα το συνεργατισμού».

Πρόσθεσε πως πρέπει να ανοιχθεί ο φάκελος του Συνεργατισμού και να κριθούν οι ενέργειες της κυβέρνησης και της διοίκησης του Συνεργατισμού

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Απόπειρα δολοφονίας - Τον ήθελαν νεκρό: Στήθηκε ενέδρα θανάτου - Ετσι γάζωσαν τον 34χρονο επιχειρηματία - Βίντεο

Απόπειρα δολοφονίας - Τον ήθελαν νεκρό: Στήθηκε ενέδρα θανάτου - Ετσι γάζωσαν τον 34χρονο επιχειρηματία - Βίντεο

Τον παρακολουθούσαν και είχαν στόχο να τον εκτελέσουν. Λίγο μετά τα μεσάνυχτα, 34χρονος επιχειρηματίας δέχθηκε πυροβολισμούς ενώ οδηγούσε στον δρόμο Πρωταρά – Κάβο Γκρέκο, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί.