ΛΕΜΕΣΟΣ: Ανήλικος 'πιάστηκε' να τρέχει με όχημα πολυτελείας

ΛΕΜΕΣΟΣ: Ανήλικος 'πιάστηκε' να τρέχει με όχημα πολυτελείας

Σε κινητοποίηση τέθηκε η Τροχαία Λεμεσού το απόγευμα της Πέμπτης (24/05) μετά από καταγγελία πολίτη ότι ανήλικος οδηγεί όχημα με ταχύτητα στον παραλιακό της πόλης.

Ο Αξιωματικός υπηρεσίας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λεμεσού ενημέρωσε άμεσα τα μέλη της Τροχαίας όπως εντοπιστεί και ανακοπεί το συγκεκριμένο όχημα πολυτελείας καθώς στο τιμόνι βρισκόταν ανήλικος.

Αμέσως, αστυνομικοί έσπευσαν στον Μόλο και εντόπισαν ακινητοποιημένο το αυτοκίνητο σε χώρο στάθμευσης.

Από τις εξετάσεις διαπιστώθηκε πως οδηγός ήταν 15χρονος μαθητής. Ακολούθως ο ανήλικος μεταφέρθηκε στην Αστυνομία και ταυτόχρονα ενημερωθήκαν οι γονείς του.

Ο ανήλικος ανακρινόμενος ανάφερε πως πήρε τα κλειδιά και δεν τον γνώριζαν οι γονείς του. Μάλιστα είπε πως ο πατέρας του απουσιάζει στο εξωτερικό.

Υπό την παρουσία της μητέρας του, κατηγορήθηκε γραπτώς για να κλητευθεί αργότερα ενώπιον δικαστηρίου για σωρεία τροχαίων αδικημάτων.

Όπως μας αναφέρθηκε ο 15χρονος ειναι απο την Ρωσία και οδηγούσε όχημα BWM X5 με υπερβολική ταχύτητα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Το Ισραήλ ξεκίνησε να σχεδιάζει τις επιθέσεις κατά του Ιράν τον Δεκέμβριο - Πότε ενημερώθηκε ο Τραμπ

LIVE: Το Ισραήλ ξεκίνησε να σχεδιάζει τις επιθέσεις κατά του Ιράν τον Δεκέμβριο - Πότε ενημερώθηκε ο Τραμπ

Οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες «αδειάζουν» Νετανιάχου – Τραμπ για το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν. Σε κοινή δήλωση των G7 αναφέρεται ότι το Ιράν δεν πρέπει να αποκτήσει πυρηνικό όπλο και γίνεται λόγος για «ανάγκη αποκλιμάκωσης». Την ίδια στιγμή όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στις ΗΠΑ καθώς ο Ντόναλντ Τραμπ αναχώρησε εσπευσμένα από τον Καναδά που γινόταν η Σύνοδος των G7 για να επιστρέψει στην Ουάσιγκτον εξαιτίας των «εξελίξεων στη Μέση Ανατολή», ενώ αυξάνονται οι φόβοι από τις δηλώσεις του για εκκένωση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE