Τα κράταγε μέσα του ο Έμερι για Νεϊμάρ και… ξέσπασε!

Τα κράταγε μέσα του ο Έμερι για Νεϊμάρ και… ξέσπασε!

Όταν ήταν στο Παρίσι ασφυκτιούσε καθώς έπρεπε να μη βρεθεί στη δυσμενεια του… Νεϊμάρ, τώρα όμως που είναι μακριά του, ο Ουνάι Έμερι «περιποιήθηκε» τον Βραζιλιάνο!

Στην Παρί Σεν Ζερμέν είχε να κουλαντρίσει πολλές και έντονες προσωπικότητες με πρώτο και καλύτερο τον Νεϊμάρ και το φινάλε βρήκε τον Ουνάι Έμερι να μην πετυχαίνει στην αποστολή του αν αναλογιστεί κανείς πως η Παρί του έδωσε το πασαπόρτι.

Αυτό βέβαια δεν τον «τσάκισε» αφού του έδωσε την ευκαιρία να μετακομίσει στην Premier League και να αναλάβει μάλιστα την τιμητική αποστολή να καθοδηγήσει από εδώ και πέρα την Άρσεναλ ως ο πρώτος τεχνικός στην μετά-Βενγκέρ εποχή.

Ε, από την άνεση που του δίνει το γεγονός πως την απόσταση Λονδίνο-Παρίσι δεν την λες και «ένα τσιγάρο δρόμος», φρόντισε να ρίξει τα «καρφιά» του για τον «Mr 222.000.000 ευρώ», μέσω συνέντευξης που παραχώρησε στην εκπομπή «The Tactical Room».

«Στην Μπάρσα, ηγέτης είναι ο Μέσι, στην Ρεάλ ο Φλορεντίονο Πέρεθ, στην Ατλέτικο ο Σιμεόνε. Ένας παίκτης, ένας πρόεδρος και ένας προπονητής. Κάθε φορά και ένα διαφορετικό προφίλ ηγέτη.

Καταλαβαίνω πότε είμαι σημείο αναφοράς σε ένα γκρουπ και πότε δεν είμαι. Είναι μία διαδικασία που ο κάθε προπονητής πρέπει να ζει και να κρατάει μέσα του, είναι κάτι που μαθαίνει με τον καιρό και την υπομονή.

Σε κάθε ομάδα πρέπει να ξέρεις ποιος είναι ο ρόλος σου και ποιος είναι ο ρόλος που πρέπει να διδάξεις στο υπόλοιπο γκρουπ», δήλωσε αρχικά ο Ισπανός τεχνικός, που κατέκτησε τρεις διαδοχικές χρονιές το Europa League με την Σεβίλλη (2014, 2015, 2016) και συνέχισε:

«Είμαι της άποψης ότι ο ηγέτης της Παρί είναι ο Νεϊμάρ. Ή ότι γίνεται τώρα. Ο Νεϊμάρ ήρθε στην Παρί για να γίνει ο ηγέτης, για να υποβληθεί σε αυτή τη διαδικασία μέχρι να γίνει ο καλύτερος στον κόσμο.

Στην Μάντσεστερ Σίτι κάνει κουμάντο ο Γκουαρδιόλα, στην Παρί ο Νεϊμάρ…». Την τελευταία πρόταση του Έμερι ας την κρατήσουμε, με δεδομένο πως ο Βραζιλιάνος φέρεται να εξεδήλωσε πρόσφατα την επιθυμια του να συνεργαστεί κάποια στιγμή με τον Γκουαρδιόλα…

Πηγή: contra.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ ενόψει διάσκεψης για Κυπριακό: «Βασιζόμαστε σε εσάς ως εγγυήτρια δύναμη», είπε στον Βρετανό ΥΠΕΞ

ΠτΔ ενόψει διάσκεψης για Κυπριακό: «Βασιζόμαστε σε εσάς ως εγγυήτρια δύναμη», είπε στον Βρετανό ΥΠΕΞ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης δέχθηκε σήμερα, το απόγευμα, στο Προεδρικό Μέγαρο, τον Υπουργό Εξωτερικών του Ηνωμένου Βασιλείου κ. Ντέιβιντ Λάμι, στην παρουσία, ανάμεσα σε άλλους, του Υπουργού Εξωτερικών κ. Κωνσταντίνου Κόμπου και του Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Κωνσταντίνου Λετυμπιώτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE