ΠΑΦΟΣ: Βρέθηκε 'ορφανός' οπλισμός έτοιμος για χρήση

ΠΑΦΟΣ: Βρέθηκε 'ορφανός' οπλισμός έτοιμος για χρήση

Στρατιωτικό τυφέκιο G3 και κοντόκαννο κυνηγετικό όπλο εντόπισε η Αστυνομία, μετά από αξιολόγηση πληροφοριών, την Κυριακή (27/5) στην Πάφο, με τις Αρχές να εξετάζουν την πιθανή εμπλοκή τους σε εγκληματική ενέργεια.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, πολίτες εντόπισαν αργά το απόγευμα της Κυριακής τα όπλα σε ανοικτό χώρο στην περιοχή “Τάφοι των Βασιλέων” στην Πάφο και ενημέρωσαν τις Αρχές.

Αμέσως στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί όπου προχώρησαν σε έρευνες τη σκηνή όπου βρέθηκε ο οπλισμός, ενώ παρέλαβαν το G3 και το κοντόκαννο κυνηγετικό για να σταλούν για επιστημονικές εξετάσεις.

Τα δύο όπλα βρέθηκαν σε χρησιμοποιήσιμη κατάσταση, με την Αστυνομία να εξετάζει το ενδεχόμενο να χρησιμοποιήθηκαν σε εγκληματικές ενέργειες ή να προοριζόταν για κάποια νέα εγκληματική ενέργεια.

Χ. Ζήνωνος

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε ετοιμότητα τα ΗΕ για το αδιέξοδο: Οι 4 πυλώνες της ΟΥΝΦΙΚΥΠ και το ραντεβού του Απριλίου

Σε ετοιμότητα τα ΗΕ για το αδιέξοδο: Οι 4 πυλώνες της ΟΥΝΦΙΚΥΠ και το ραντεβού του Απριλίου

Τα Ηνωμένα Έθνη είναι έτοιμα να διευκολύνουν οποιαδήποτε συνάντηση, ανά πάσα στιγμή, δήλωσε την Παρασκευή ο Ειδικός Αντιπρόσωπος του ΓΓ των ΗΕ στην Κύπρο Χασίμ Ντιάν, μετά από συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE