ΛΕΜΕΣΟΣ: Συνελήφθη με ευρωπαϊκό ένταλμα - Καταζητείτο για ληστεία κοσμημάτων

ΛΕΜΕΣΟΣ: Συνελήφθη με ευρωπαϊκό ένταλμα - Καταζητείτο για ληστεία κοσμημάτων

Μετά από συντονισμένες εξετάσεις και ενέργειες του ΤΑΕ Λεμεσού και της Ιντερπόλ Λευκωσίας, συνελήφθη την 1η Μαρτίου, 2018, με Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης, 48χρονος, ο οποίος καταζητείτο για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση ένοπλης ληστείας. 

Ο 48χρονος, ο οποίος συνελήφθη από τις Ισπανικές Αρχές, καταζητείτο για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση ένοπλης ληστείας κοσμηματοπωλείου που διαπράχθηκε στις 28 Φεβρουαρίου, 2009 στη Λεμεσό, όπου κλάπηκαν κοσμήματα αξίας 212.000 ευρώ. 

Μετά από δικαστική διαδικασία που έγινε, αποφασίστηκε η έκδοση του 48χρονου στην Κύπρο, όπου μεταφέρθηκε την Παρασκευή (1/6) το απόγευμα από μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού και συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα σύλληψης. 

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: «Δεν μπορεί να μείνει για πάντα η Ολγκίν στην Κύπρο» - Τι είπε για Κυπριακό, ΜΟΕ και φορολογική μεταρρύθμιση

Λετυμπιώτης: «Δεν μπορεί να μείνει για πάντα η Ολγκίν στην Κύπρο» - Τι είπε για Κυπριακό, ΜΟΕ και φορολογική μεταρρύθμιση

Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, μιλώντας στην εκπομπή «Από μέρα σε μέρα», τόνισε πως δεν μπορεί η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, να παραμένει επ’ αόριστον στην Κύπρο, υπογραμμίζοντας τη σημασία των απευθείας συναντήσεων μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας και του Τουρκοκύπριου ηγέτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE