Όλα ανοιχτά για Δώνη

Όλα ανοιχτά για Δώνη

Θολό το τοπίο στον Παναθηναϊκό σχετικά με την πρόσληψη του Γιώργου Δώνη. Ο Έλληνας κόουτς δεν θα περιμένει για πολύ την απάντηση των Αλαφούζου-Νταμπίζα. 

«Μπερδεμένη» παραμένει η κατάσταση στον Παναθηναϊκό γύρω από το θέμα του προπονητή. 

Αν και θεωρείτο πως σήμερα ο Γιάννης Αλαφούζος θα έδινε την έγκρισή του για την πρόσληψη του Γιώργου Δώνη (διετές συμβόλαιο), εντούτοις αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει η παραμικρή πρόοδος στο θέμα, αφού κανείς από τους πράσινους (ο Νίκος Νταμπίζας ουσιαστικά)δεν έχει επικοινωνήσει με τον Έλληνα κόουτς. 

Ο τελευταίος είναι διατεθειμένος να περιμένει ως το σαββατοκύριακο, αλλά σίγουρα η καθυστέρηση προκαλεί ερωτήματα και αφήνει τα πάντα ανοιχτά. Αν ως το τέλος της εβδομάδας δεν υπάρξει το… χρυσό τηλεφώνημα, τότε πιθανότατα ο Δώνης θα στραφεί γι’ άλλες πολιτείες και λογικά θα κλείσει αλλού, αφού σύμφωνα με τα όσα μετέφερε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης, έχει στα χέρια του ελκυστικές προτάσεις από Τουρκία και Αίγυπτο. 

Αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να γίνει η παραμικρή πρόβλεψη, όμως η «παγωμάρα» δεν βοηθάει τον… γάμο των δύο πλευρών. Σαν εναλλακτικές επιλογές των ανθρώπων του Παναθηναϊκού υπάρχουν, από την εγχώρια αγορά, οι Γιάννης Πετράκης (ΠΑΣ Γιάννινα) και Μίλαν Ράσταβατς (Ξάνθη).

 

sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο τραπέζι η μεταρρύθμιση των συντάξεων: Τα βασικά ζητήματα, οι αλλαγές και οι θέσεις των κοινωνικών εταίρων

Στο τραπέζι η μεταρρύθμιση των συντάξεων: Τα βασικά ζητήματα, οι αλλαγές και οι θέσεις των κοινωνικών εταίρων

Εντός 48 ωρών, όπως όλα δείχνουν, την Τετάρτη δηλαδή, ενώπιον του εργατικού συμβουλευτικού σώματος θα τεθεί το νομοσχέδιο για το Ταμείο Κοινωνικών Ασφαλίσεων, το πρώτο βήμα προς τη συνταξιοδοτική μεταρρύθμιση, σύμφωνα με ρεπορτάζ στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Alpha.

BEST OF TOTHEMAONLINE