Σκύλος «διαμάντι» πουλήθηκε έναντι 17.000

Σκύλος «διαμάντι» πουλήθηκε έναντι 17.000

Η ράτσα Κέλπι από την μακρινή Αυστραλία θεωρείται μία από τις ακριβότερες στον κόσμο, αν κρίνει κανείς από τις τιμές στις οποίες πωλούνται.

Στην τιμή ρεκόρ των 17.000 δολαρίων πουλήθηκε ένας σκύλος στην Αυστραλία.

Το δίχρονο σκυλί, ανήκει στην ράτσα Κέλπι, ενώ η αξία του έγκειται στο γεγονός των μοναδικών ικανοτήτων που διαθέτει.

Πιο συγκεκριμένα, τα σκυλιά της εν λόγω ράτσας είναι ικανότατοι φύλακες κοπαδιών προβάτων, καθώς μπορούν όχι μόνο να προσέχουν άψογα τα κοπάδια αλλά και να συγκεντρώνουν τα πρόβατα, χωρίς την παραμικρή απώλεια.

Το προηγούμενο ρεκόρ κατείχε ένας σκύλος της ίδιας ράτσας, ο οποίος είχε πουληθεί στην τιμή των 10.600 δολαρίων, πάλι στην Αυστραλία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γιώργος Μαζωνάκης: Πήγε για πλασμαφαίρεση και υπέστη ανακοπή- Σοκ από τον αιφνίδιο θάνατό του

Γιώργος Μαζωνάκης: Πήγε για πλασμαφαίρεση και υπέστη ανακοπή- Σοκ από τον αιφνίδιο θάνατό του

Σοκ προκαλεί ο αιφνίδιος θάνατος του Γιώργου Μαζωνάκη σε ηλικία 54 ετών, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο δημοφιλής τραγουδιστής υπέστη ανακοπή ενώ βρισκόταν σε ιδιωτικό παθολογικό ιατρείο στο Κολωνάκι, όπου είχε μεταβεί για προγραμματισμένη θεραπεία πλασμαφαίρεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE