Στην Ινδία υπάρχει ένας τροχονόμος που άνετα παίζει σέντερ: Έχει ύψος 2,28μ

Στην Ινδία υπάρχει ένας τροχονόμος που άνετα παίζει σέντερ: Έχει ύψος 2,28μ

Θα μπορούσε να κάνει καριέρα στο μπάσκετ, ωστόσο τον κέρδισαν οι... δρόμοι.

Το όνομά του είναι Τζάγκντιπ Σινγκ και είναι από την Ινδία. Ο τύπος έχει ύψος 2,28 μέτρα και είναι ο πιο διάσημος τροχονόμος στην χώρα του. 

Το παρουσιαστικό του... κρύβει μέχρι και τα διερχόμενα αμάξια, ενώ ο κόσμος τον λατρεύει.

Η στολή του δεν βγαίνει στο νούμερό του και οι αρχές φροντίζουν να κάνουν ειδική παραγγελία τα ρούχα του. Όσο για τα παπούτσια του έρχονται πάντα στο εξωτερικό, αφού δεν μπορεί να βρει στο νούμερό του στην Ινδία.

Ο ίδιος απολαμβάνει την αγάπη του κόσμου: «Είμαι χαρούμενος και περήφανος για τη δουλειά μου. Είναι ωραίο να είσαι ο πιο ψηλός αστυνομικός στην Ινδία. Σίγουρα αντιμετωπίζω πολλά προβλήματα στη ζωή μου και στην καθημερινότητά μου λόγω του ύψους μου. Δεν μπορώ να πάρω ούτε τις δημόσιες υπηρεσίες, αφού δεν χωράω!».

Από Gazzetta.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ δεν «μετρά» απλώς την Αννίτα - Μετρά τις αντοχές του ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ δεν «μετρά» απλώς την Αννίτα - Μετρά τις αντοχές του ΔΗΣΥ

Η συνέντευξη του Αβέρωφ Νεοφύτου στον Φειδία Παναγιώτου, ήρθε σε μια στιγμή που ο ΔΗΣΥ βρίσκεται μπροστά σε μια συζήτηση, την οποία μέχρι τώρα μπορούσε να κρατά σε δεύτερο πλάνο: ποιος θα οδηγήσει την παράταξη στις Προεδρικές του 2028. Οι ενδιαφερόμενοι είναι γνωστοί. Η Αννίτα Δημητρίου, ο Αβέρωφ Νεοφύτου και ο Γιώργος Παμπορίδης, έχουν ήδη μπει- με τον έναν ή τον άλλο τρόπο- στο κάδρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE