ΛΕΜΕΣΟΣ: Ταυτοποιήθηκε ο άνδρας που βρέθηκε νεκρός σε παραλία

ΛΕΜΕΣΟΣ: Ταυτοποιήθηκε ο άνδρας που βρέθηκε νεκρός σε παραλία

Εξακριβώθηκε η ταυτότητα του άνδρα που έχασε τη ζωή του το απόγευμα της Πέμπτης 14/06.

 61χρονος άνδρας από τη Σλοβακία, που ήρθε στο νησί μας για διακοπές, εντοπίστηκε να πλέει αναίσθητος σε παραλία της Λεμεσού.

Ο άνδρας εντοπίστηκε στην περιοχή του St. Rafael, αναίσθητος γύρω στις 17:10 το απόγευμα της Πέμπτης 14/06.

Ο άτυχος τουρίστας, μεταφέρθηκε άμεσα στη στεριά όπου ναυαγοσώστες του παρείχαν τις Πρώτες Βοήθειες.

Ασθενοφόρο μετέφερε τον 61χρονο Λετονό στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του.  

Τα ακριβή αίτια του θανάτου του, θα εξακριβωθούν με τη νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΛΕΜΕΣΟΣ: Νεκρός άνδρας εντοπίστηκε σε παραλία

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ σε Ανδρουλάκη: «Είδαμε για πρώτη φορά στην Ευρωπαϊκή Ένωση αλληλεγγύη στην πράξη και όχι σε δηλώσεις»

ΠτΔ σε Ανδρουλάκη: «Είδαμε για πρώτη φορά στην Ευρωπαϊκή Ένωση αλληλεγγύη στην πράξη και όχι σε δηλώσεις»

Η Κύπρος είναι μέρος της λύσης των προβλημάτων και όχι μέρος των προβλημάτων είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος δέχθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο, τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ/Κινήματος Αλλαγής κ. Νίκο Ανδρουλάκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE