Στο Πεκίνο ο Κιμ Γιονγκ Ουν για διήμερη επίσκεψη

Στο Πεκίνο ο Κιμ Γιονγκ Ουν για διήμερη επίσκεψη

Ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν βρίσκεται στην Κίνα για διήμερη επίσκεψη, μετέδωσε τη Τρίτη (19/06) η κινεζική κρατική τηλεόραση.

Πρόκειται για την τρίτη επίσκεψη του Κιμ στη χώρα που αποτελεί τον κυριότερο σύμμαχο της Βόρειας Κορέας φέτος.

Ο Κιμ θα βρίσκεται στο Πεκίνο σήμερα και αύριο Τετάρτη, σύμφωνα με την κινεζική δημόσια τηλεόραση, που δεν έδωσε καμιά άλλη λεπτομέρεια για την επίσκεψη του βορειοκορεάτη ηγέτη, μία εβδομάδα μετά τη σύνοδο κορυφής της Σιγκαπούρης με τον αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ.

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Κρίσιμη συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν με φόντο τα οδοφράγματα

Κυπριακό: Κρίσιμη συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν με φόντο τα οδοφράγματα

Κατά τη συνάντηση στις 26 Αυγούστου μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη και του ηγέτη  των Τουρκοκυπρίων Τουφάν Έρχιουρμαν αναμένεται να συζητηθεί κατά πόσο υπάρχει πρόθεση από Τ/κ πλευράς για πρόοδο στα μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης (ΜΟΕ) ειδικά όσον αφορά στα σημεία διέλευσης, πληροφορείται το ΚΥΠΕ.