ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ για Οριζόντια: «Υπάρχει μια μικρή ευκαιρία»

ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ για Οριζόντια: «Υπάρχει μια μικρή ευκαιρία»

Την άποψη της Συμμαχίας Πολιτών για την οριζόντια ψηφορία ανάγνωσε το πρωί της Τετάρτης (20/6) ο αντιπρόεδρος του κόμματος, Ανδρέας Θεμιστοκλέους.

Εξέφρασε την ετοιμότητα της ΣΥΜ.ΠΟΛ. να αποσύρει τη δική της πρόταση προκειμένου να συζητηθούν άλλες προτάσεις που αφορούν στην οριζόντια ψηφοφορία.

Απηύθυνε δε έκκληση στις υπόλοιπες πολιτικές δυνάμεις να επιδείξουν πνεύμα συναίνεσης.

Αυτούσια η δήλωση:

Αυτές τις ημέρες γίνεται μια προσπάθεια ώστε να πετύχουμε επιτέλους αυτό που οι πολίτες εδώ και χρόνια ζητούν. Το δικαίωμα στην οριζόντια ψηφοφορία.

Όσοι πραγματικά πιστεύουμε στην οριζόντια ψηφοφορία, τώρα, ήρθε η ώρα να το αποδείξουμε. Οφείλουμε όλοι να προσπαθήσουμε. Να αφήσουμε στην άκρη τα κομματικά παιχνίδια και τις αντιπαραθέσεις. Υπάρχει μια μικρή ευκαιρία. Ας μην πάει χαμένη.

Ως Συμμαχία Πολιτών με πνεύμα συναίνεσης δηλώσαμε ότι είμαστε έτοιμοι να αποσύρουμε την Πρόταση μας και να συζητήσουμε άλλες Προτάσεις που αφορούν στην οριζόντια ψηφοφορία, με μοναδικό γνώμονα να οδηγηθούν επιτέλους στην Ολομέλεια οι Προτάσεις Νόμου για την οριζόντια ψηφοφορία.

Απευθύνουμε έκκληση στις υπόλοιπες πολιτικές δυνάμεις να επιδείξουν επίσης πνεύμα συναίνεσης ώστε να γίνει επιτέλους η αρχή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Τι πρέπει να βγει από το ραντεβού της 26ης Αυγούστου – Τα 5 σημάδια που θα κρίνουν τη συνέχεια

Κυπριακό: Τι πρέπει να βγει από το ραντεβού της 26ης Αυγούστου – Τα 5 σημάδια που θα κρίνουν τη συνέχεια

Η αυριανή συνάντηση Χριστοδουλίδη–Έρχιουρμαν δεν αναμένεται να δώσει απαντήσεις για τη λύση του Κυπριακού. Το ενδιαφέρον στρέφεται στα πρακτικά αποτελέσματα, στη συνέχεια της διαδικασίας και στα βήματα που μπορούν να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για το επόμενο στάδιο των συνομιλιών

BEST OF TOTHEMAONLINE