Οι επόμενοι μεταγραφικοί στόχοι του Γκόμεθ – ΤΕΣΣΕΡΙΣ κινήσεις

Οι επόμενοι μεταγραφικοί στόχοι του Γκόμεθ – ΤΕΣΣΕΡΙΣ κινήσεις

Μίλησε για τέσσερις μεταγραφές και… βλέπουμε ο τεχνικός διευθυντής της Ομόνοιας, Άνχελ Γκόμεθ.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του τεχνικού, Χουάν Κάρλος Ολίβα, ο Γκόμεθ δέχθηκε ερώτηση για τις επόμενες μεταγραφικές κινήσεις της Ομόνοιας και είχε έτοιμη την απάντηση.

Ένας ακραίος επιθετικός, δύο επιτελικοί μέσοι και ένας κεντρικός αμυντικός. Μάλιστα, επιθυμία του είναι να φέρει έναν καθαρό δεκάρι και ένα παίκτη που να αγωνίζεται και ως επιτελικός μέσος αλλά και ως… οχτάρι.

Γενικά, ο Ισπανός τεχνικός διευθυντής προτιμάει παίκτες που να αγωνίζονται σε διάφορες θέσεις.

Παράλληλα άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να προκύψουν και άλλες αποχωρήσεις από το ρόστερ της Ομόνοιας.

Α.Χ.

Δείτε επίσης:

ΕΚΛΕΙΣΕ στην Ομόνοια και χάρηκε ο παικταράς του… ΑΠΟΕΛ! «Μεγάλος…» – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Νέα προσθήκη από Ισπανία ο Ολίβα! «Η Ομόνοια θα είναι το νέο μου πρότζεκτ…»

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ντροπή και αγανάκτηση διαπερνούν την κοινωνία: το πολιτικό μήνυμα πίσω από τη δεύτερη δημοσκόπηση του ΡΙΚ - Ο αντίκτυπος από το videogate

Ντροπή και αγανάκτηση διαπερνούν την κοινωνία: το πολιτικό μήνυμα πίσω από τη δεύτερη δημοσκόπηση του ΡΙΚ - Ο αντίκτυπος από το videogate

Η δεύτερη δημοσκόπηση του ΡΙΚ ενόψει των επικείμενων βουλευτικών εκλογών αποτυπώνει κάτι πολύ περισσότερο από μετακινήσεις ποσοστών. Καταγράφει μια κοινωνία σε βαθιά συναισθηματική αναστάτωση, όπου η ντροπή και η αγανάκτηση κυριαρχούν και διαμορφώνουν, σε μεγάλο βαθμό, τη στάση των πολιτών απέναντι στο πολιτικό σύστημα και τους θεσμούς.