ΛΕΜΕΣΟΣ: Σε εγκαταλειμμένο κτήριο εντοπίστηκε η 50χρονη Στέφανη

ΛΕΜΕΣΟΣ: Σε εγκαταλειμμένο κτήριο εντοπίστηκε η 50χρονη Στέφανη

Στο Γενικό Νοσοκομείο της Λεμεσού νοσηλεύεται η 50χρονη Στέφανη Τέηλορ η οποία εντοπίστηκε το πρωί της Πέμπτης (28/06) καθώς είχε δηλωθεί ως ελλείπων πρόσωπο.

Η 50χρονη γυναίκα, όπως αναφέραμε και σε προηγούμενο μας δημοσίευμα, εντοπίστηκε γύρω στις 10:50 το πρωί της Πέμπτης από μέλη της Αστυνομίας και εθελοντών της Πολιτικής Άμυνας.

Όπως μας αναφέρθηκε, η 50χρονη βρισκόταν σε εγκαταλελειμμένο κτήριο νότια της Οδού Φραγκλίνου Ρούσβελτ στη Λεμεσό.

Λόγω της ταλαιπωρίας που υπέστη τις δυο ημέρες, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο. Αν και ήταν κλονισμένη η κατάσταση της υγείας της είναι εκτός κινδύνου.

Ερωτηθείς σε σχέση με την εξαφάνιση της επικαλέστηκε οικογενειακά ζητήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η πρόποση Χριστοδουλίδη σε Τασούλα: «Η βαθιά μας ευγνωμοσύνη για την αταλάντευτη στάση της Ελλάδας είναι πέρα για πέρα ξεκάθαρη»

Η πρόποση Χριστοδουλίδη σε Τασούλα: «Η βαθιά μας ευγνωμοσύνη για την αταλάντευτη στάση της Ελλάδας είναι πέρα για πέρα ξεκάθαρη»

Το αμέσως επόμενο διάστημα η Κυπριακή Δημοκρατία θα δρομολογήσει πρωτοβουλίες για αναγνώριση του έργου και της σπουδαιότητας της αποστολής της ΕΛΔΥΚ και ειδικότερα για τα 105 παιδιά που έπεσαν το 1974, εκ των οποίων οι 58 παραμένουν μέχρι σήμερα αγνοούμενοι, ανακοίνωσε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας τις αδελφικές και ακλόνητες σχέσεις Κύπρου – Ελλάδας.

BEST OF TOTHEMAONLINE