ΛΕΜΕΣΟΣ: Εντοπίστηκε η 50χρονη – Με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο

ΛΕΜΕΣΟΣ: Εντοπίστηκε η 50χρονη – Με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο

Εντοπίστηκε την Πέμπτη (28/6) η 50χρονη Στέφανην Τέηλορ η οποία απουσίαζε από την οικία της, από την Τρίτη 26/6 το μεσημέρι.

Η 50χρονη εντοπίστηκε στην περιοχή Φραγκλίνος Ρούσβελτ μετά από κινητοποίηση Αστυνομίας, εθελοντών και της Πολιτικής Άμυνας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η 50χρονη εντοπίστηκε σε κλονισμένη κατάσταση και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ σε Γερμανό Πρέσβη: «Θα συνεχίσουμε τον στενό συντονισμό ενόψει Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ»

ΠτΔ σε Γερμανό Πρέσβη: «Θα συνεχίσουμε τον στενό συντονισμό ενόψει Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ»

Ο περαιτέρω εμπλουτισμός και η εμβάθυνση της διμερούς συνεργασίας Λευκωσίας-Βερολίνου σε όλους τους τομείς αμοιβαίου ενδιαφέροντος αποτελεί προτεραιότητα για την Κυβέρνηση, δήλωσε την Παρασκευή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, παραλαμβάνοντας τα διαπιστευτήρια του νέου Πρέσβη της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας, Δρ. Χανς-Πέτερ Γιούγκελ.