ΑΟΖ: Με τον Γ. Διευθυντή της TOTAL συναντάται ο Πρόεδρος - Στο τραπέζι τα τεμάχια

ΑΟΖ: Με τον Γ. Διευθυντή της TOTAL συναντάται ο Πρόεδρος - Στο τραπέζι τα τεμάχια

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα δεχθεί τον Πρόεδρο και Γενικό Διευθυντή της TOTAL Patrick Pouyanne στο Παρίσι όπου βρίσκεται, ύστερα από πρόσκληση του Γάλλου Προέδρου, για να παραστεί σε ειδική τελετή στο Πάνθεον για τη Σιμόν Βέιγ.

Ανακοίνωση της Προεδρίας αναφέρει ότι τη συνάντηση, η οποία θα αρχίσει στις 20:00 ώρα Κύπρου, θα απασχολήσουν θέματα σχετικά με τις δραστηριότητες της εταιρείας στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Στη συνάντηση θα παρευρίσκεται ο Υπουργός Ενέργειας Γιώργος Λακκοτρύπης και ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Πρόδρομος Προδρόμου.

Υπενθυμίζεται ότι η TOTAL αξιώνει διεύρυνση των δραστηριοτήτων της πέρα από τα τεμάχια στα οποία διατηρεί δικαιοδοσία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης – Αμπντάλλα: Συζήτησαν για Κυπριακό, Μέση Ανατολή και ΕΕ - Στρατηγική προτεραιότητα η Νότια Γειτονία

Χριστοδουλίδης – Αμπντάλλα: Συζήτησαν για Κυπριακό, Μέση Ανατολή και ΕΕ - Στρατηγική προτεραιότητα η Νότια Γειτονία

Η αστάθεια στη Μέση Ανατολή, οι προοπτικές της Νότιας Γειτονίας και η σημασία της συνεργασίας ΕΕ–Ιορδανίας, σε συνδυασμό με την επικείμενη Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ, καθώς και οι  εξελίξεις στο Κυπριακό, ήταν στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με τον Βασιλιά της Ιορδανίας, Αμπντάλλα Β’, στο περιθώριο της 80ης Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE