ΚΟΣΜΟΣ

Τσακώθηκε με τη φίλη του και μπήκε στο σούπερ μάρκετ με το αυτοκίνητο

Τσακώθηκε με τη φίλη του και μπήκε στο σούπερ μάρκετ με το αυτοκίνητο

Ένα ζευγάρι είχε πάει για ψώνια σε μεγάλο σούπερ μάρκετ του Σαν Άντζελο, στο Τέξας, τα ξημερώματα της Πέμπτης 28 Ιουνίου. Τα όσα συνέβησαν από κει και πέρα ξεπερνούν κάθε φαντασία.

Ο 19χρονος Κάλεμπ Γουίλσον ήρθε σε αντιπαράθεση με την 18χρονη του φίλη του, με τα πνεύματα να οξύνονται στο πάρκινγκ.

Μια υπάλληλος του καταστήματος που ήταν παρούσα στο σκηνικό ανησύχησε για την ασφάλεια της κοπέλας και την έπεισε να επιστρέψει εντός του σούπερ μάρκετ.

Λίγο αργότερα όταν οι δυο γυναίκες βγήκαν έξω από το κατάστημα για να δουν αν ο 19χρονος είχε φύγει, εκείνος πάτησε το γκάζι του pick up και προσπάθησε να πέσει πάνω τους.

Τελικά αυτό που κατάφερε ήταν να εισβάλει με το φορτηγάκι του μέσα στο κατάστημα χωρίς ευτυχώς να τραυματίσει κάποιον από τους πελάτες που εκείνη την ώρα έκαναν τα ψώνια τους.

Η αστυνομία έφτασε στο σημείο, αλλά ο νεαρός οδηγός έφυγε διασχίζοντας το πάρκινγκ και πέφτοντας πάνω σε σταθμευμένο όχημα. Τελικά ακινητοποιήθηκε σε βενζινάδικο που βρισκόταν λίγο πιο κάτω.

Ο 19χρονος προσπάθησε να αντισταθεί αλλά συνελήφθη και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ότι ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών.

Οι ζημιές που προκάλεσε στο κατάστημα υπολογίζονται στα 500.000 δολάρια. Το ευτύχημα βέβαια σε αυτήν την περίπτωση είναι ότι κανείς δεν έπαθε τίποτα...

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top