ΚΟΣΜΟΣ

Εν αναμονή απόφασης για τα αν θα γίνει η συνάντηση Τσίπρα - Ερντογάν

Εν αναμονή απόφασης για τα αν θα γίνει η συνάντηση Τσίπρα - Ερντογάν

Την Τρίτη 10/09 κρίνεται αν θα διεξαχθεί η συνάντηση Τσίπρα – Ερντογάν στο περιθώριο της Συνόδου του ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες.

Σύμφωνα με όσα είπε ο Έλληνας κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος, οι δύο ηγέτες είχαν, κατά τη διάρκεια της πρόσφατης τηλεφωνικής τους επικοινωνίας, συμφωνήσει να συναντηθούν, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί.

Ο κ. Τζανακόπουλος σημείωσε ότι τα γραφεία Τσίπρα και Ερντογάν αναμένεται να επικοινωνήσουν εντός της ημέρας, όπου και θα διαφανεί αν τελικά η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί.

Σε κάθε περίπτωση, ο Έλληνας κυβερνητικός εκπρόσωπος διευκρίνισε ότι ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας, κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στη Σύνοδο του ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες, έχει ως προτεραιότητα το ζήτημα των δύο Ελλήνων στρατιωτικών, και υπογράμμισε ότι αυτό θα τεθεί σε όλες τις παρεμβάσεις και όλες τις συναντήσεις του Αλέξη Τσίπρα «ώστε να ασκηθεί η μέγιστη δυνατή πίεση για την απελευθέρωσή τους».

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top