Πακιστάν: Τουλάχιστον 128 οι νεκροί από επίθεση αυτοκτονίας στο Μαστούνγκ

Πακιστάν: Τουλάχιστον 128 οι νεκροί από επίθεση αυτοκτονίας στο Μαστούνγκ

Στους 128 ανέρχονται οι νεκροί από την επίθεση αυτοκτονίας σε προεκλογική συγκέντρωση στο Μαστούνγκ του νοτιοδυτικού Πακιστάν, όπως ανέφεραν δύο υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι.

Σύμφωνα με τον νεότερο απολογισμό, οι νεκροί είναι "τουλάχιστον 128", είπε ο υπουργός Εσωτερικών της επαρχίας του Μπαλουτσιστάν, Αγά Ούμαρ Μπουνγκαλζάι.

Την ευθύνη για την επίθεση αυτή ανέλαβε το Ισλαμικό Κράτος.

Μεταξύ των θυμάτων είναι και ένας υποψήφιος για το τοπικό κοινοβούλιο, ο Σιράτζ Ραϊσάνι, όπως ανέφερε η οικογένειά του.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έρχονται εξελίξεις με την υπόθεση Annie Alexui: Το πήρε απόφαση και καταθέτει - «Θα κινηθώ με μεγάλη προσοχή»

Έρχονται εξελίξεις με την υπόθεση Annie Alexui: Το πήρε απόφαση και καταθέτει - «Θα κινηθώ με μεγάλη προσοχή»

Σημαντικές εξελίξεις αναμένονται στην υπόθεση των καταγγελιών της Ιωάννα Φωτίου, καθώς η ίδια δηλώνει αποφασισμένη να δώσει κατάθεση στις Aρχές. Παρά την απόφασή της, ξεκαθαρίζει ότι θα κινηθεί με μεγάλη επιφύλαξη σχετικά με τα όσα θα αποκαλύψει.

BEST OF TOTHEMAONLINE