Πακιστάν: Τουλάχιστον 128 οι νεκροί από επίθεση αυτοκτονίας στο Μαστούνγκ

Πακιστάν: Τουλάχιστον 128 οι νεκροί από επίθεση αυτοκτονίας στο Μαστούνγκ

Στους 128 ανέρχονται οι νεκροί από την επίθεση αυτοκτονίας σε προεκλογική συγκέντρωση στο Μαστούνγκ του νοτιοδυτικού Πακιστάν, όπως ανέφεραν δύο υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι.

Σύμφωνα με τον νεότερο απολογισμό, οι νεκροί είναι "τουλάχιστον 128", είπε ο υπουργός Εσωτερικών της επαρχίας του Μπαλουτσιστάν, Αγά Ούμαρ Μπουνγκαλζάι.

Την ευθύνη για την επίθεση αυτή ανέλαβε το Ισλαμικό Κράτος.

Μεταξύ των θυμάτων είναι και ένας υποψήφιος για το τοπικό κοινοβούλιο, ο Σιράτζ Ραϊσάνι, όπως ανέφερε η οικογένειά του.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κράτος Μαφία»: Η ανακοίνωση της Αρχής κατά της Διαφθοράς - Τα επόμενα βήματα και η μεγάλη δοκιμασία των θεσμών

«Κράτος Μαφία»: Η ανακοίνωση της Αρχής κατά της Διαφθοράς - Τα επόμενα βήματα και η μεγάλη δοκιμασία των θεσμών

Η ανακοίνωση της Αρχής Κατά της Διαφθοράς για την υπόθεση που συνδέεται με το βιβλίο «Κράτος Μαφία» του Μακάριου Δρουσιώτη ήταν αναμφίβολα μία από τις σημαντικότερες πολιτικές εξελίξεις των τελευταίων ετών. Όχι μόνο λόγω των προσώπων που φέρονται να περιλαμβάνονται στα ευρήματα της έρευνας, αλλά κυρίως γιατί ανοίγει μια νέα και ιδιαίτερα κρίσιμη φάση για τη λειτουργία των θεσμών και του κράτους δικαίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE