Μεγάλη εκστρατεία της Αστυνομίας - Βγαίνουν στον δρόμους για ελέγχους

Μεγάλη εκστρατεία της Αστυνομίας - Βγαίνουν στον δρόμους για ελέγχους

Η Αστυνομία συνεχίζοντας τις προσπάθειες της για πρόληψη και μείωση των σοβαρών και θανατηφόρων οδικών συγκρούσεων, πραγματοποιεί από την Δευτέρα 16 Ιουλίου, μέχρι και την Κυριακή 22 Ιουλίου, 2018, την τρίτη για φέτος παγκύπρια εκστρατεία ελέγχου μοτοσικλετών και μοτοποδηλάτων.

Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στην αποτροπή των αδικημάτων όπως η επικίνδυνη οδήγηση, η παραβίαση του ορίου ταχύτητας, η οδήγηση χωρίς άδεια οδήγησης και η μη χρήση προστατευτικού κράνους.

Σημειώνεται ότι κατά την περίοδο 2015 - 2017, ποσοστό 47.73% των νεκρών μοτοσικλετιστών σε οδικές τροχαίες συγκρούσεις, δεν έφεραν προστατευτικό κράνος.

Περαιτέρω επισημαίνεται ότι κατά την ίδια περίοδο 2015 – 2017, οι πεζοί σε ποσοστό 28.85%, οι οδηγοί αυτοκινήτου σε ποσοστό 26.92% και οι οδηγοί μοτοσικλέτας σε ποσοστό 26.28%, αποτελούν τις ομάδες υψηλού κινδύνου σε σχέση με την ιδιότητα των νεκρών σε οδικές συγκρούσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πώς η υπόθεση «Σάντη» ανατρέπει τους σχεδιασμούς των κομμάτων εν μέσω προεκλογικού για τις βουλευτικές - Αμηχανία και ισορροπίες σε τεντωμένο σχοινί

Πώς η υπόθεση «Σάντη» ανατρέπει τους σχεδιασμούς των κομμάτων εν μέσω προεκλογικού για τις βουλευτικές - Αμηχανία και ισορροπίες σε τεντωμένο σχοινί

Η υπόθεση «Σάντη» ήρθε τη χειρότερη, ή ίσως την πιο αποκαλυπτική στιγμή, για το πολιτικό σύστημα της Κύπρου. Εν μέσω προεκλογικής εκστρατείας για τις βουλευτικές εκλογές, εκεί όπου τα κόμματα επιδιώκουν να επιβάλλουν τη δική τους ατζέντα, μια υπόθεση με βαριές καταγγελίες και έντονο κοινωνικό αποτύπωμα, ήρθε να ανατρέψει τους σχεδιασμούς και να φέρει στην επιφάνεια κάτι βαθύτερο: την αμηχανία.

BEST OF TOTHEMAONLINE