Μεγάλη εκστρατεία της Αστυνομίας - Βγαίνουν στον δρόμους για ελέγχους

Μεγάλη εκστρατεία της Αστυνομίας - Βγαίνουν στον δρόμους για ελέγχους

Η Αστυνομία συνεχίζοντας τις προσπάθειες της για πρόληψη και μείωση των σοβαρών και θανατηφόρων οδικών συγκρούσεων, πραγματοποιεί από την Δευτέρα 16 Ιουλίου, μέχρι και την Κυριακή 22 Ιουλίου, 2018, την τρίτη για φέτος παγκύπρια εκστρατεία ελέγχου μοτοσικλετών και μοτοποδηλάτων.

Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στην αποτροπή των αδικημάτων όπως η επικίνδυνη οδήγηση, η παραβίαση του ορίου ταχύτητας, η οδήγηση χωρίς άδεια οδήγησης και η μη χρήση προστατευτικού κράνους.

Σημειώνεται ότι κατά την περίοδο 2015 - 2017, ποσοστό 47.73% των νεκρών μοτοσικλετιστών σε οδικές τροχαίες συγκρούσεις, δεν έφεραν προστατευτικό κράνος.

Περαιτέρω επισημαίνεται ότι κατά την ίδια περίοδο 2015 – 2017, οι πεζοί σε ποσοστό 28.85%, οι οδηγοί αυτοκινήτου σε ποσοστό 26.92% και οι οδηγοί μοτοσικλέτας σε ποσοστό 26.28%, αποτελούν τις ομάδες υψηλού κινδύνου σε σχέση με την ιδιότητα των νεκρών σε οδικές συγκρούσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Στην Αθήνα για συντονισμό με Μητσοτάκη ενόψει Γκουτέρες - Ενδεχομένως να συναντηθεί και με Φίτο

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Στην Αθήνα για συντονισμό με Μητσοτάκη ενόψει Γκουτέρες - Ενδεχομένως να συναντηθεί και με Φίτο

Την κινητικότητα που υπάρχει στο Κυπριακό, εν πολλοίς εμείς τη δημιουργήσαμε, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι το προσεχές Σάββατο θα μεταβεί στην Αθήνα για συνάντηση με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας.

BEST OF TOTHEMAONLINE