ΠΑΦΟΣ: Μπαράζ συλλήψεων για υποθέσεις πλαστογραφίας

ΠΑΦΟΣ: Μπαράζ συλλήψεων για υποθέσεις πλαστογραφίας

Στη σύλληψη τριών προσώπων, ηλικίας 38 ετών, και ενός 28χρονου προχώρησε η Αστυνομία Πάφου για υποθέσεις πλαστογραφίας, κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου, παροχή ασύλου και ψευδείς πληροφορίες σε αστυνομικό.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, δύο πρόσωπα ηλικίας 38 ετών εντοπίστηκαν την Κυριακή (15/7) σε όχημα στην περιοχή της Κάτω Πάφου και όπως διαφάνηκε κατάγονται από τη Γεωργία.

Από περαιτέρω εξετάσεις που διενεργήθηκαν διαπιστώθηκε ότι το ένα πρόσωπο βρίσκεται παράνομα στην Κύπρο ενώ το δεύτερο πρόσωπο είχε στην κατοχή του πλαστό ελληνικό δελτίο ταυτότητας.

Για τον πρώτο ξεκίνησαν διαδικασίες απέλασης του ενώ το δεύτερο πρόσωπο θα προσαχθεί ενώπιον της δικαιοσύνης.

Εξάλλου σε δεύτερη περίπτωση στη σύλληψη 28χρονου προχώρησε η Αστυνομία Πάφου, όταν αυτός μετέβη στο αεροδρόμιο Πάφου με σκοπό να αναχωρήσει για το Αμβούργο, κρατώντας πλαστό ινδικό διαβατήριο και γερμανική άδεια παραμονής. 

Όταν διαπιστώθηκε ότι τα έγγραφα που κρατούσε ήταν πλαστά, οδηγήθηκε στα Γραφεία της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου.

Από περαιτέρω εξετάσεις διαφάνηκε ότι είναι Ινδός, ωστόσο δεν έδωσε ικανοποιητικές εξηγήσεις για τα πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα που εντόπισε η Αστυνομία στην κατοχή του.

KYΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κύπρος στον ΟΗΕ: «Στρατηγική αναγκαιότητα η ασφάλεια στα Στενά του Ορμούζ – Να αξιοποιηθεί η ευκαιρία για ειρήνη»

Κύπρος στον ΟΗΕ: «Στρατηγική αναγκαιότητα η ασφάλεια στα Στενά του Ορμούζ – Να αξιοποιηθεί η ευκαιρία για ειρήνη»

Τα πλοία πρέπει να απολαμβάνουν δικαίωμα διέλευσης μέσω του Στενών του Ορμούζ σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο, όπως αποτυπώνεται στη Σύμβαση των Ηνωμένων Εθνών για το Δίκαιο της Θάλασσας (UNCLOS), ανέφερε η Αναπληρώτρια Μόνιμη Αντιπρόσωπος της Κύπρου στον ΟΗΕ, Γαβριέλλα Μιχαηλίδου.

BEST OF TOTHEMAONLINE