ΠΑΦΟΣ: Έκλεψε και έκαψε όχημα εταιρείας ο 20χρονος συλληφθείς - Οι λεπτομέρειες

ΠΑΦΟΣ: Έκλεψε και έκαψε όχημα εταιρείας ο 20χρονος συλληφθείς - Οι λεπτομέρειες

Στη σύλληψη 20χρονου προχώρησε τη Δευτέρα (16/7) η Αστυνομία Πάφου για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις εμπρησμού αυτοκινήτων.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, εναντίον του 20χρονου προέκυψε μαρτυρία, σχετικά με υποθέσεις εμπρησμού αυτοκινήτων, κάποιες
εκ των οποίων διαπράχθηκαν το Νοέμβριο του 2017, στην επαρχία Πάφου.

Ο νεαρός φέρεται να εμπλέκεται και σε εμπρησμό διπλοκάμπινου οχήματος αξίας 4.000 ευρώ, το οποίο έκλεψε από αναπτυξιακή εταιρεία μεταξύ των ημερομηνιών 10 - 11 /7/2018  και το οποίο εντοπίστηκε καμένο στις 11.7.2018 σε περιοχή της Πέγειας.

Ανακρινόμενος ο 20χρονος αρνείται οποιαδήποτε ανάμειξη με τις υποθέσεις εμπρησμού οχημάτων.

Το ΤΑΕ Πάφου διερευνά την υπόθεση.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: «Η Κυβέρνηση δεν ακολουθεί μονοδιάστατη προσέγγιση με την Τουρκία»

Λετυμπιώτης: «Η Κυβέρνηση δεν ακολουθεί μονοδιάστατη προσέγγιση με την Τουρκία»

Δεν ακολουθούμε μονοδιάστατη προσέγγιση με την Τουρκία και δεν υιοθετούμε στάση μόνιμης άρνησης είπε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος για να υποδείξει ότι και ο γερμανός Καγκελάριος αναφέρθηκε χθες, στην εποικοδομητική στάση που επιδεικνύει η Κύπρος και ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης όσον αφορά την Τουρκία.

BEST OF TOTHEMAONLINE