ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Νέο εργατικό ατύχημα - Τον καταπλάκωσαν οι σανίδες ξυλουργείου

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Νέο εργατικό ατύχημα - Τον καταπλάκωσαν οι σανίδες ξυλουργείου

Στο Νοσοκομείο του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας μεταφέρθηκε εσπευσμένα 44χρονος ο οποίος τραυματίστηκε μετά από εργατικό ατύχημα.

Το νέο εργατικό ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (16/07) σε ξυλουργείο στην Παλαιά Λευκωσία.

Σύμφωνα με τα γεγονότα της υπόθεσης, γύρω στις 15:00 το μεσημέρι της Δευτέρας (16/07) 44χρονος άντρας, ενώ βοηθούσε στο ξεφόρτωμα σανίδων ξυλουργείου αυτές έπεσαν.

Συγκεκριμένα, ο 44χρονος στην προσπάθεια του να απελευθερώσει τους γάντζους ασφαλείας που κρατούσαν τις σανίδες, αυτές κατέπεσαν και καταπλάκωσαν το πόδι του.

Στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο όπου μετάφερε τον 44χρονο στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας.

Σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς, ο 44χρονος υπέστη κάταγμα μηριαίου και υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση.

Όπως μας αναφέρθηκε, συνελήφθη ο 47χρονος εργοδότης του, ενώ αναμένεται μετά την ανάρρωση του, να συλλήφθη και ο 44χρονος καθώς πρόκειται για αλλοδαπό άντρα που βρίσκεται παράνομα στην Κύπρο.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θρήνος στη Λάρνακα: «Έσβησε» στα 30 του ο άτυχος Γιώργος – Πατέρας δύο παιδιών το θύμα του τροχαίου - Πώς έγινε το νέο θανατηφόρο

Θρήνος στη Λάρνακα: «Έσβησε» στα 30 του ο άτυχος Γιώργος – Πατέρας δύο παιδιών το θύμα του τροχαίου - Πώς έγινε το νέο θανατηφόρο

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής στον δρόμο Κελλιών – Τρούλλων, με θύμα τον 30χρονο Γεώργιο Γεωργίου από τη Λάρνακα. Ο 30χρονος, ο οποίος οδηγούσε μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού, συγκρούστηκε μετωπικά με σαλούν όχημα στο οποίο επέβαιναν τέσσερα πρόσωπα, μεταξύ τους και δύο ανήλικα παιδιά.

BEST OF TOTHEMAONLINE