ΕΠ. ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Παραλίγο τραγωδία σε οικία – Ιδιοκτήτης κατέσβησε την πυρκαγιά

ΕΠ. ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Παραλίγο τραγωδία σε οικία – Ιδιοκτήτης κατέσβησε την πυρκαγιά

Για τελική κατάσβεση και επιθεώρηση μετέβηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία σε κατοικία στη Δευτερά το μεσημέρι της Τρίτης (17/7).

Όπως μεταδίδει, η ώρα 13.39 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε ημιυπόγειο κατοικίας στην οδό Κωστή Παλαμά στη Δευτερά.

Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Λακατάμιας με 2 πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 14.28.  

Η πυρκαγιά κατασβήστηκε πριν την άφιξη της Πυροσβεστικής από τον ιδιοκτήτη με λάστιχο κήπου. Εκ μέρους της Πυροσβεστικής τελική κατάσβεση και επιθεώρηση.

Για την κατάσβεση έγινε χρήση 3 αναπνευστικών συσκευών.

Καταστράφηκαν ο καυστήρας της κεντρικής θέρμανσης της οικίας, ηλεκτρικές συσκευές, κλιματιστικό και από τον καπνό επηρεάστηκαν η ηλεκτρική εγκατάσταση, ο εξοπλισμός και επίπλωση βοηθητικών δωματίων.

Η πυρκαγιά προκλήθηκε λόγω ηλεκτρικού προβλήματος και πιθανόν από φορτιστές συσσωρευτών ηλεκτρικών εργαλείων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κλείδωσε η συνάντηση Χριστοδουλίδη με Έρχιουρμαν:  Πότε θα γίνει

Κλείδωσε η συνάντηση Χριστοδουλίδη με Έρχιουρμαν: Πότε θα γίνει

Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας και ο Τ/κ ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν, συμφώνησαν να συναντηθούν τη Δευτέρα 6 Απριλίου, στην οικία του Επικεφαλής της Αποστολής εντός της προστατευόμενης περιοχής των Ηνωμένων Εθνών, όπως ανακοίνωσαν τα Ηνωμένα Έθνη τη Δευτέρα.