ΛΕΜΕΣΟΣ: Ένταση στο λιμάνι – Διαμαρτύρονται οι οδηγοί φορτηγών

ΛΕΜΕΣΟΣ: Ένταση στο λιμάνι – Διαμαρτύρονται οι οδηγοί φορτηγών

Τη δυτική είσοδο του λιμανιού Λεμεσού απέκλεισαν οδηγοί φορτηγών από νωρίς το πρωί της Τετάρτης (18/7).

Όπως πληροφορούμαστε, οι οδηγοί διαμαρτύρονται γιατί η Αρχή Λιμένων αποφάσισε να απαγορεύσει την είσοδο στο λιμάνι όσων δεν κατέχουν πάσα.

Επειδή, λοιπόν, οι περισσότεροι οδηγοί φορτηγών δεν κατέχουν πάσα, απέκοψαν την είσοδο του λιμανιού.

Επί τόπου βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, αλλά και συντεχνιακοί και λειτουργοί της Αρχής Λιμένων.

Το ThemaOnline επιχείρησε να επικοινωνήσει με τη Διεύθυνση του Λιμανιού, αλλά και λειτουργό, ωστόσο αυτό δεν κατέστη δυνατό.

Α.Μ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θρίλερ μέχρι τέλους για την Προεδρία της Βουλής: Παρασκήνιο, διαβουλεύσεις και ανατροπές - Ποιος θα επικρατήσει

Θρίλερ μέχρι τέλους για την Προεδρία της Βουλής: Παρασκήνιο, διαβουλεύσεις και ανατροπές - Ποιος θα επικρατήσει

Λίγες ώρες απομένουν πλέον μέχρι την εκλογή του νέου Προέδρου της Βουλής, σε μια διαδικασία που εξελίσσεται σε πολιτικό θρίλερ, καθώς οι ισορροπίες παραμένουν ρευστές και κανένα στρατόπεδο δεν εμφανίζεται βέβαιο για το τελικό αποτέλεσμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE