ΛΕΜΕΣΟΣ: Ένταση στο λιμάνι – Διαμαρτύρονται οι οδηγοί φορτηγών

ΛΕΜΕΣΟΣ: Ένταση στο λιμάνι – Διαμαρτύρονται οι οδηγοί φορτηγών

Τη δυτική είσοδο του λιμανιού Λεμεσού απέκλεισαν οδηγοί φορτηγών από νωρίς το πρωί της Τετάρτης (18/7).

Όπως πληροφορούμαστε, οι οδηγοί διαμαρτύρονται γιατί η Αρχή Λιμένων αποφάσισε να απαγορεύσει την είσοδο στο λιμάνι όσων δεν κατέχουν πάσα.

Επειδή, λοιπόν, οι περισσότεροι οδηγοί φορτηγών δεν κατέχουν πάσα, απέκοψαν την είσοδο του λιμανιού.

Επί τόπου βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, αλλά και συντεχνιακοί και λειτουργοί της Αρχής Λιμένων.

Το ThemaOnline επιχείρησε να επικοινωνήσει με τη Διεύθυνση του Λιμανιού, αλλά και λειτουργό, ωστόσο αυτό δεν κατέστη δυνατό.

Α.Μ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ κοιτάζουν το 2028: Η εσωτερική μάχη, οι συμμαχίες και η μεγάλη πολιτική αναμέτρηση που ήδη ξεκίνησε

ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ κοιτάζουν το 2028: Η εσωτερική μάχη, οι συμμαχίες και η μεγάλη πολιτική αναμέτρηση που ήδη ξεκίνησε

Οι προεδρικές εκλογές του 2028 μπορεί να βρίσκονται ακόμη σε απόσταση, όμως πολιτικά, η κούρσα έχει ήδη ξεκινήσει. Όχι με επίσημες εξαγγελίες υποψηφιοτήτων, αλλά με κινήσεις στρατηγικής, μετρήσεις, δημόσιες παρεμβάσεις, εσωκομματικές ζυμώσεις και κυρίως, με την προσπάθεια των δύο μεγάλων κομμάτων, να καθορίσουν από νωρίς τους όρους της επόμενης μεγάλης αναμέτρησης.

BEST OF TOTHEMAONLINE