ΕΠ. ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Πυρκαγιά σε καλαμιώνες – Πιθανόν από σκόπιμη καύση

ΕΠ. ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Πυρκαγιά σε καλαμιώνες – Πιθανόν από σκόπιμη καύση

Από σκόπιμη καύση φαίνεται να προήλθε η πυρκαγιά σε καλαμιώνες στην επαρχία Λάρνακας το βράδυ της Τρίτης (17/7).

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, η ώρα 23.14 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε καλαμιώνες παρά το χωριό Αλαμινός.

Ανταποκρίθηκε η ΕΜΑΚ με 3 πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 02.40 της Τετάρτης (18/7).  

Από την πυρκαγιά εκτός από καλαμιώνες 1 ½ περίπου εκταρίου κάηκαν και 20 δέντρα (εσπεριδοειδή) καθώς επίσης και πλαστικές σωλήνες άρδευσης.

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς συνέδραμαν 3 Φορητές μονάδες του Ταμείου Θήρας και 1 ιδιωτικός εκσκαφέας.

Εκ πρώτης όψεως φαίνεται η πυρκαγιά να προκλήθηκε από σκόπιμη καύση. Τα αίτια της πυρκαγιάς εξετάζονται σε συνεργασία με την Αστυνομία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χωρίς ζώνη ασφαλείας ο άτυχος Ανδρέας – Σοκάρει η φωτογραφία από το σημείο του θανατηφόρου

Χωρίς ζώνη ασφαλείας ο άτυχος Ανδρέας – Σοκάρει η φωτογραφία από το σημείο του θανατηφόρου

Νέα τραγωδία στην άσφαλτο σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Πάφου, με θύμα τον 80χρονο Ανδρέα Γεωργάκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE