Ευκαιρία να… «καθαρίσει»

Ευκαιρία να… «καθαρίσει»

Πλέον, δεν υπάρχει καμία δικαιολογία, μετά το ηχηρό «χαστούκι» από τη Σούντουβα και τον πρόωρο αποκλεισμό από το Τσάμπιονς Λιγκ.

Την ερχόμενη Πέμπτη, ο ΑΠΟΕΛ θα φιλοξενήσει μία άλλη αδύναμη ευρωπαϊκή ομάδα, τη Φλόρα Ταλίν Εσθονίας και με τον κόσμο στο πλευρό του, θα έχει την ευκαιρία ακόμα και να «καθαρίσει» την υπόθεση πρόκριση από το πρώτο ματς, για να διασκεδάσει και τις εντυπώσεις από το κάζο με τους Λιθουανούς.

Αυτή τη φορά, ο Μπαλταζάρ θα πρέπει να εμφανιστεί πιο διαβασμένος, τόσο στο τακτικό κομμάτι όσο και στο κοουτσάρισμα, ενώ οι παίκτες «χρωστάνε» μία καλή εμφάνιση στον κόσμο τους, κυρίως επιθετικά, όπου αυτή τη φορά, θα πρέπει να είναι πιο εύστοχοι στις ευκαιρίες που θα τους παρουσιαστούν για να σκοράρουν.

Να ξεκαθαρίσουμε ότι δεν υποτιμούμε τη Φλόρα, αλλά είναι δεδομένος πως υπάρχει μεγάλη διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες και αλίμονο αν ο ευρωπαίος ΑΠΟΕΛ ζήσει και από αυτούς τον… εφιάλτη του αποκλεισμού.

Γ.Ι.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: Αξιολογείται η πρόσκληση του Προέδρου Τραμπ για Συμβούλιο Ειρήνης – Οι παράγοντες που εξετάζονται

Λετυμπιώτης: Αξιολογείται η πρόσκληση του Προέδρου Τραμπ για Συμβούλιο Ειρήνης – Οι παράγοντες που εξετάζονται

Στα σημεία που αξιολογούνται αναφορικά με την αποδοχή ή μη της πρόσκλησης του Προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, στο Συμβούλιο της Ειρήνης, αναφέρθηκε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE