ΛΑΡΝΑΚΑ: Φωτιά σε μάντρα αυτοκινήτων – Εμπρησμό δείχνουν τα στοιχεία

ΛΑΡΝΑΚΑ: Φωτιά σε μάντρα αυτοκινήτων – Εμπρησμό δείχνουν τα στοιχεία

Υπόθεση εμπρησμού πέντε αυτοκινήτων, που βρίσκονταν σε μάντρα φύλαξης αυτοκινήτων, ιδιοκτησία 28χρονου, διερευνά η Αστυνομία, στη Λάρνακα.

Η φωτιά έγινε αντιληπτή γύρω στις 4 τα ξημερώματα της Κυριακής 29/07 και κατασβέστηκε από μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίες, που κλήθηκαν στη σκηνή.

Από εξετάσεις που διενεργήθηκαν, διαπιστώθηκε ότι η φωτιά τέθηκε κακόβουλα.

Από τη φωτιά, τα πέντε οχήματα καταστράφηκαν ολοσχερώς.

Το ΤΑΕ Λάρνακας διερευνά την υπόθεση.

*Φωτογραφία Αρχείου

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: «Η Κύπρος θα συμμετάσχει στο Συμβούλιο για την Ειρήνη ως παρατηρητής, θα εξεταστούν τα επόμενα βήματα»

Λετυμπιώτης: «Η Κύπρος θα συμμετάσχει στο Συμβούλιο για την Ειρήνη ως παρατηρητής, θα εξεταστούν τα επόμενα βήματα»

Η Κυπριακή Δημοκρατία έχει λάβει και αποδεχθεί πρόσκληση για συμμετοχή, με καθεστώς Παρατηρητή, στην επικείμενη συνάντηση για τη Γάζα του Συμβουλίου για την Ειρήνη που θα πραγματοποιηθεί στην Ουάσινγκτον στις 19 Φεβρουαρίου 2026, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE