ΛΕΜΕΣΟΣ: Σφοδρή τροχαία σύγκρουση – Σε κρίσιμη κατάσταση στο Γενικό 24χρονος

ΛΕΜΕΣΟΣ: Σφοδρή τροχαία σύγκρουση – Σε κρίσιμη κατάσταση στο Γενικό 24χρονος

Δύο τραυματίες, ένας εκ των οποίων κρίσιμα, είναι ο απολογισμός τροχαίας σύγκρουσης, που συνέβη το βράδυ του Σαββάτου 28/07 στη Λεμεσό.

Η σύγκρουση συνέβη, στην οδό Αγίας Φυλάξεως, λίγο μετά τις 10μ.μ. το βράδυ του Σαββάτου, όταν η μοτοσικλέτα που οδηγούσε 24χρονος κάτοικος Λεμεσού, με συνεπιβάτη 27χρονο, επίσης κάτοικο Λεμεσού, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται συγκρούστηκε με αυτοκίνητο, που οδηγούσε 61χρονη.

Από τη σύγκρουση, τραυματίστηκαν οι δύο επιβάτες της μοτοσικλέτας, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού.

Όπως διαπιστώθηκε, ο 24χρονος υπέστη σοβαρή κρανιοεγκεφαλική κάκωση, με υπαραχνοειδή αιμορραγία, επισκληρίδιο αιμάτωμα, πολλαπλά κατάγματα κρανίου και κατάγματα στο αριστερό πόδι και το δεξί χέρι.

Λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του, διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου κρατήθηκε για νοσηλεία.

Η κατάσταση της υγείας του, περιγράφεται ως κρίσιμη.

Ο 27χρονος, φέρει κάταγμα δεξιού ποδιού και μικρό αιμάτωμα κεφαλής και κρατήθηκε για νοσηλεία στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού.

Η κατάσταση της υγείας του είναι εκτός κινδύνου.

Η Τροχαία Λεμεσού διερευνά τα αίτια της σύγκρουσης.

*Φωτογραφία Αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Μαίνεται ο πόλεμος ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιράν – Εκατέρωθεν χτυπήματα, συλλήψεις για κατασκοπεία από το Ιράν

LIVE: Μαίνεται ο πόλεμος ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιράν – Εκατέρωθεν χτυπήματα, συλλήψεις για κατασκοπεία από το Ιράν

Συνεχίζονται για ένατη μέρα οι εκατέρωθεν επιθέσεις που εξαπέλυσαν στη διάρκεια της νύχτας Ιράν και Ισραήλ. Από την ισραηλινή επίθεση στην πόλη Κομ, κοντά στο πυρηνικό εργοστάσιο του Φορντό, έχασαν τη ζωή τους δύο άτομα, εκ των οποίων το ένα 16 ετών. Οι (IDF) έβαλαν στο στόχαστρο εγκαταστάσεις αποθήκευσης και εκτόξευσης πυραύλων. Τις πρώτες πρωινές ώρες, ήχησαν σειρήνες συναγερμού για πυραυλική επίθεση από το Ιράν στο κεντρικό τμήμα του Ισραήλ, υποχρεώνοντας χιλιάδες κατοίκους να σπεύσουν στα καταφύγια. Μαρτυρίες που επικαλείται το Reuters έκαναν λόγο για εκρήξεις που ακούστηκαν στην ευρύτερη περιοχή του Τελ Αβίβ.Οι ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις (IDF) ανακοίνωσαν αργότερα ότι αναχαιτίστηκαν με επιτυχία όλοι οι πύραυλοι και δεν υπήρξαν αναφορές για θύματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE