ΛΑΡΝΑΚΑ: Φωτιά σε μάντρα αυτοκινήτων – Εμπρησμό δείχνουν τα στοιχεία

ΛΑΡΝΑΚΑ: Φωτιά σε μάντρα αυτοκινήτων – Εμπρησμό δείχνουν τα στοιχεία

Υπόθεση εμπρησμού πέντε αυτοκινήτων, που βρίσκονταν σε μάντρα φύλαξης αυτοκινήτων, ιδιοκτησία 28χρονου, διερευνά η Αστυνομία, στη Λάρνακα.

Η φωτιά έγινε αντιληπτή γύρω στις 4 τα ξημερώματα της Κυριακής 29/07 και κατασβέστηκε από μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίες, που κλήθηκαν στη σκηνή.

Από εξετάσεις που διενεργήθηκαν, διαπιστώθηκε ότι η φωτιά τέθηκε κακόβουλα.

Από τη φωτιά, τα πέντε οχήματα καταστράφηκαν ολοσχερώς.

Το ΤΑΕ Λάρνακας διερευνά την υπόθεση.

*Φωτογραφία Αρχείου

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βίκτωρας Παπαδόπουλος: «Ο ΠτΔ έχει καθαρά χέρια, εδώ σκέφτεται αν θα πάει σε ένα εστιατόριο» - Η κόντρα με ΑΚΕΛ και η απάντηση Στεφάνου

Βίκτωρας Παπαδόπουλος: «Ο ΠτΔ έχει καθαρά χέρια, εδώ σκέφτεται αν θα πάει σε ένα εστιατόριο» - Η κόντρα με ΑΚΕΛ και η απάντηση Στεφάνου

Κατηγορηματική διάψευση κάθε υπαινιγμού περί διαφθοράς εκπέμπει το Προεδρικό περιβάλλον του Νίκου Χριστοδουλίδη.Ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρας Παπαδόπουλος, διαβεβαίωσε ότι ο Πρόεδρος ασκεί τα καθήκοντά του με απόλυτη εντιμότητα, τονίζοντας πως είναι βέβαιος ότι κατά την αποχώρησή του από το αξίωμα δεν θα υπάρξει καμία σκιά εις βάρος του.

BEST OF TOTHEMAONLINE