Έκλεισε στην Ανόρθωση, αλλά δόθηκε δανεικός σε άλλη Κυπριακή ομάδα

Έκλεισε στην Ανόρθωση, αλλά δόθηκε δανεικός σε άλλη Κυπριακή ομάδα

Ο Ντράγκο Λόβριτς ο οποίος πέρασε από δοκιμαστικά, υπέγραψε τελικά συμβόλαιο με την Ανόρθωση, όμως δεν θα μείνει τη νέα σεζόν στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Συγκεκριμένα, ο Κροάτης δόθηκε δανεικός στον Εθνικό Άχνας, εκεί όπου αναμένεται να έχει ενεργό ρόλο και η πορεία του θα παρακολουθείται από τους ανθρώπους της «Κυρίας».

Η απόφαση πάρθηκε από τον Λέβι, ο οποίος «άναψε πράσινο» στη διοίκηση, η οποία και προχώρησε τις διαδικασίες.

Αν στη φετινή σεζόν, κριθεί πως είναι σε θέση να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της Ανόρθωσης, τότε το επόμενο καλοκαίρι αναμένεται να επιστρέψει, για να διεκδικήσει θέση στο ρόστερ της περιόδου 2019-2020.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μήνυμα ΠτΔ σε Τ/κ: «Μπορεί να επιτευχθεί μια λύση win-win» - Η αναφορά στην Τριμερή Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ

Μήνυμα ΠτΔ σε Τ/κ: «Μπορεί να επιτευχθεί μια λύση win-win» - Η αναφορά στην Τριμερή Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ

Δεν μπορούμε να επιλέγουμε για συζήτηση ένα από τα έξι κεφάλαια του πλαισίου Γκουτέρες, δήλωσε την Κυριακή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, λέγοντας παράλληλα «ας συζητήσουμε όλα τα κεφάλαια μαζί».