ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Χλωμό» να τον ΣΤΗΡΙΞΕΙ ξανά ο Πρόδρομος…

«Χλωμό» να τον ΣΤΗΡΙΞΕΙ ξανά ο Πρόδρομος…

Όπως τα βλέπουμε τα πράγματα, δύσκολα θα επιβιώσει ο Μπρούνο Μπαλταζάρ. Η χθεσινή ήττα στην Εσθονία, μπορεί να μην είχε κόστος, αλλά είναι ξεκάθαρο ότι… κάπου το έχασε το παιχνίδι ο Πορτογάλος τεχνικός. 

Είναι έντονη πίεση προς τη διοίκηση να τον «καθαρίσει». Ο Πρόδρομος Πετρίδης τον είχε στηρίξει μετά τον επώδυνο αποκλεισμό από την Σούντοβα (που είχε τεράστιο οικονομικό κόστος για την ομάδα), αλλά αυτή τη φορά εκτιμούμε ότι θα τον καλέσει να του… παραδώσει το απολυτήριο. 

Πρέπει να είμαστε ειλικρινείς. Ο Μπρούνο Μπαλταζάρ, από τότε που είναι τεχνικό αφεντικό στον Αρχάγγελο, αν εξαιρεθεί το παιχνίδι που έκρινε τον τίτλο με τον Απόλλωνα, γενικά δεν έπεισε τον κόσμο ότι μπορεί να διαχειριστεί ικανοποιητικά το «καράβι» της ομάδας.

Το μοναδικό σημείο που ίσως δημιουργεί επιφυλάξεις στον Πετρίδη να αποδεσμεύσει τον Πορτογάλο, είναι ότι σε έξι μέρες η ομάδα θα δώσει τον πρώτο αγώνα με την Χάποελ Μπεερ Σεβά. 

Π.Χ. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top