Για Σέρινταν; (ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ)

Για Σέρινταν; (ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ)

Ο Ιρλανδός πρώην παίκτης της Ομόνοιας και του ΑΠΟΕΛ αγωνίζεται στη Γιαγκελόνια όμως ελέω και της αγάπης που έχει προς την χώρα μας δεν είναι διόλου απίθανο να τον δούμε να επιστρέφει σε κάποια φάση.

Αν κάποια ομάδα επιχειρήσει να τον πείσει να επιστρέψει πρέπει να μπορεί να του καλύψει τις αγωνιστικές και οικονομικές του απαιτήσεις.

Πάντως ο ”Σερίφης” είναι ένας παίκτης που μπορεί να βοηθήσει την ομάδα που αγωνίζεται να πετύχει τους στόχους της, άλλωστε όλοι μας έχουμε άποψη για το τι κάνει ο Ιρλανδός μέσα στις τέσσερις γραμμές.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Στο τραπέζι οι 19 προτάσεις Χριστοδουλίδη – Τι αναμένει η Λευκωσία από Έρχιουρμαν

Κυπριακό: Στο τραπέζι οι 19 προτάσεις Χριστοδουλίδη – Τι αναμένει η Λευκωσία από Έρχιουρμαν

Στις εξελίξεις στο Κυπριακό, στη συνάντηση του Προέδρου με το Δημοτικό Συμβούλιο Μόρφου, στη συνεδρίαση του Προέδρου της Δημοκρατίας με νέους υπό τη μορφή Υπουργικού Συμβουλίου, καθώς και σε άλλα θέματα της επικαιρότητας, αναφέρθηκε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης σε δηλώσεις του σήμερα στους δημοσιογράφους.