ΠΑΦΟΣ: Νεκρός ανασύρθηκε άνδρας από τη θάλασσα – Αστυνομία στο σημείο

ΠΑΦΟΣ: Νεκρός ανασύρθηκε άνδρας από τη θάλασσα – Αστυνομία στο σημείο

Αναίσθητος εντοπίστηκε να πλέει στη θάλασσα μεσήλικας άνδρας.

Aναίσθητος στη θαλάσσια περιοχή Ακάμα, εντοπίστηκε να επιπλέει μεσήλικας άνδρας, τον οποίο περισυνέλλεξε σκάφος και τον μετέφερε στο λιμανάκι του Λατσιού.

O 62χρονος Αγγλοκύπριος ενώ κολυμπούσε με άλλα μέλη της οικογένειας του στην θαλάσσια περιοχή “Blue Lagoon” στον Ακάμα αισθάνθηκε αδιαθεσία.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο άνδρας εντοπίστηκε αργά το απόγευμα της Δευτέρας 06/08, όπου και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο της Πόλης Χρυσοχούς, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Την υπόθεση εξετάζει ο αστυνομικός σταθμός Πόλης Χρυσοχούς, ενώ τα ακριβή αίτια του θανάτου του άτυχου άνδρα, θα εξακριβωθούν με τη νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του.

Ο άτυχος άνδρας είναι τουρίστας, ο οποίος βρισκόταν στο νησί μας για διακοπές.

Μιχάλης Μενελάου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σύσκεψη μετά από οδηγίες Χριστοδουλίδη - Έκτακτο συντονιστικό για τον αφθώδη πυρετό – Στο τραπέζι νέα μέτρα

Σύσκεψη μετά από οδηγίες Χριστοδουλίδη - Έκτακτο συντονιστικό για τον αφθώδη πυρετό – Στο τραπέζι νέα μέτρα

Δημιουργία συντονιστικού οργάνου υπό τον Διευθυντή των Κτηνιατρικών Υπηρεσιών αποφασίστηκε κατά την ευρεία συντονιστική σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στις Κτηνιατρικές Υπηρεσίες στη Λευκωσία, με τη συμμετοχή όλων των αρμόδιων υπηρεσιών, όπως δήλωσε ο Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, Ανδρέας Γρηγορίου, μετά τη σύσκεψη.

BEST OF TOTHEMAONLINE