ΠΑΦΟΣ: Νεκρός ανασύρθηκε άνδρας από τη θάλασσα – Αστυνομία στο σημείο

ΠΑΦΟΣ: Νεκρός ανασύρθηκε άνδρας από τη θάλασσα – Αστυνομία στο σημείο

Αναίσθητος εντοπίστηκε να πλέει στη θάλασσα μεσήλικας άνδρας.

Aναίσθητος στη θαλάσσια περιοχή Ακάμα, εντοπίστηκε να επιπλέει μεσήλικας άνδρας, τον οποίο περισυνέλλεξε σκάφος και τον μετέφερε στο λιμανάκι του Λατσιού.

O 62χρονος Αγγλοκύπριος ενώ κολυμπούσε με άλλα μέλη της οικογένειας του στην θαλάσσια περιοχή “Blue Lagoon” στον Ακάμα αισθάνθηκε αδιαθεσία.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο άνδρας εντοπίστηκε αργά το απόγευμα της Δευτέρας 06/08, όπου και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο της Πόλης Χρυσοχούς, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Την υπόθεση εξετάζει ο αστυνομικός σταθμός Πόλης Χρυσοχούς, ενώ τα ακριβή αίτια του θανάτου του άτυχου άνδρα, θα εξακριβωθούν με τη νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του.

Ο άτυχος άνδρας είναι τουρίστας, ο οποίος βρισκόταν στο νησί μας για διακοπές.

Μιχάλης Μενελάου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σκληρή μάχη στην ΕΔΕΚ: Συμμαχίες, αποχωρήσεις και ανατροπές πριν την κάλπες της 5ης Σεπτεμβρίου

Σκληρή μάχη στην ΕΔΕΚ: Συμμαχίες, αποχωρήσεις και ανατροπές πριν την κάλπες της 5ης Σεπτεμβρίου

Η αντίστροφη μέτρηση για τις εσωκομματικές εκλογές της ΕΔΕΚ στις 5 Σεπτεμβρίου, εξελίσσεται σε μια από τις πιο κρίσιμες αναμετρήσεις των τελευταίων ετών για το Κίνημα. Οι τελευταίες εξελίξεις, δεν περιορίζονται πλέον στην καταγραφή των υποψηφιοτήτων και των συσχετισμών. Αποκαλύπτουν ένα βαθύτερο πρόβλημα πολιτικής και οργανωτικής φυσιογνωμίας, με την ενότητα του κόμματος, την αξιοπιστία του και την προοπτική του, να βρίσκονται στο επίκεντρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE