Θα… «παίξει μπάλα» κι αυτός (Απόλλων)

Θα… «παίξει μπάλα» κι αυτός (Απόλλων)

Αν ο Απόλλωνας δεν εξασφαλίσει ένα καλό σκορ στο πρώτο παιχνίδι με αντίπαλο τη Ντιναμό Μπρεστ, τότε θα δυσκολέψει το έργο του στη ρεβάνς της Λευκορωσίας, ακόμα κι αν παραμείνει το φαβορί για την πρόκριση.

Κι αυτό γιατί στον επαναληπτικό, αναμένεται να… «παίξει” μπάλα με τον δικό του τρόπο και ο «εκκεντρικός” σούπερ σταρ Ντιέγκο Μαραντόνα, ο οποίος θυμίζουμε πως είναι πρόεδρος της Μπρεστ κι έχει εκφράσει πολλάκις τις φιλοδοξίες του, ενώ στον αγώνα ρεβάνς με αντίπαλο τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, ο διαιτητής ευνόησε τους Λευκορώσους, ακυρώνοντας πεντακάθαρο γκολ της Ελλαδικής ομάδας στο 0-0 και αυτό αν μη τι άλλο, δεν το λες και… καλό οιωνό για τον Απόλλωνα, αν η πρόκριση κριθεί στις λεπτομέρειες.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανατροπές στην υπόθεση Σάντυ: «Πλαστά τα μηνύματα» - Άφαντο το κρίσιμο κινητό - Βίντεο

Ανατροπές στην υπόθεση Σάντυ: «Πλαστά τα μηνύματα» - Άφαντο το κρίσιμο κινητό - Βίντεο

Ο γρίφος γύρω από την υπόθεση Σάντυ περιπλέκεται, με συνεχείς ανατροπές και τους ανακριτές να αναζητούν το κρίσιμο κινητό της γυναίκας-κλειδί. Αν και η ίδια υποστήριξε πως κατασκεύασε τα επίμαχα μηνύματα μέσω διαδικτυακής εφαρμογής, τα ευρήματα της Europol δείχνουν ότι αυτά παραποιήθηκαν πρόσφατα και όχι το 2020, όπως αρχικά ισχυριζόταν.

BEST OF TOTHEMAONLINE