ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η ΑΤΑΚΑ για το παιχνίδι ΚΑΤΟΧΗΣ και ΠΟΙΟΥΣ ποδοσφαιριστές ΞΕΧΩΡΙΣΕ ο προπονητής της Στουρμ!

Η ΑΤΑΚΑ για το παιχνίδι ΚΑΤΟΧΗΣ και ΠΟΙΟΥΣ ποδοσφαιριστές ΞΕΧΩΡΙΣΕ ο προπονητής της Στουρμ!

Ο προπονητής της Στουρμ Γκρατς Χέικο Βόνκχελ, παραθέτει διάσκεψη τύπου ενόψει του αυριανού (9/8) ματς κόντρα στην ΑΕΚ Λάρνακας.

Στο πάνελ μαζί του και ένας ποδοσφαιριστής, ο Μάρκους Πινκ.

Αναλυτικά όσα είπε ο κόουτς των Αυστριακών:

”Σας καλωσορίζω στην διάσκεψη τύπου. Δεν προλάβαμε να κάνουμε πολλά όσον αφορά τις προπονήσεις, μου αρέσει το ένα ματς να ακολουθεί το επόμενο παρά να κάνουμε μόνο προπονήσεις”.

”Εκτός από την μία απουσία η ομάδα είναι πλήρης και έτοιμη για αύριο”.

”Συνηθίζουμε να τα βλέπουμε όλα αρνητικά. Εμείς έχουμε την καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα. Για την θερμοκρασία θα πω ότι δεν παίζει ρόλο και παίζουν άλλα πράγματα ρόλο. Να έχει ροή το παιχνίδι, να έχουμε ευκαιρίες και να τις εκμεταλλευτούμε”.

”Η ΑΕΚ είναι επικίνδυνη ομάδα, κυρίως οι επιθετικοί τους. Επίσης τα τελευταία ματς δεν έχει δεχτεί γκολ και ο Ισπανός προπονητής φέρνει αυτή την φιλοσοφία στην ομάδα. Όχι μακρινές μπαλιές και πολλοί συνδυασμοί. Όσο κερδίζουμε δεν με νοιάζει κάτι άλλο, ούτε η αμυντική λειτουργία και οι αριθμο”.

”Όχι οι σχέσεις μας με τον φορ της ομάδας είναι καλές, έχει ένστικτο στο παιχνίδι και θα βελτιώνεται σε κάθε ματς”.

”Αύριο θα υπάρχει καλός καιρός και καλός αντίπαλος, η ομάδα το αξίζει να έρθουν πάνω από 10.000 κόσμος. Είναι τιμή μας που παίζουμε στο Γιουρόπα Λιγκ”.

”Δεν με αφήνετε σε ησυχία με τις ερωτήσεις. Στα τελευταία ματς δεχθήκαμε γκολ τα οποίο προήλθαν από προσωπικά λάθη και όχι τακτικά. Είναι σημαντικό να μην δεχθούμε γκολ κόντρα στην ΑΕΚ, είμαι από την φύση μου επιθετικός”.

”Η ΑΕΚ έδειξε και παλαιότερα το παιχνίδι της και τι μπορεί να κάνει. Το ματς θα κριθεί από την τύχη, από το ποιος θα βρεθεί στην καλύτερη μέρα”.

”Ξεχώρισα τον Τρισκόφσκι, όπως και τον Τέτε. Το ίδιο και ο Λαρένα ο οποίος είναι ο οργανωτής του παιχνιδιού της ΑΕΚ”.

”Δεν θα βασίσουμε το παιχνίδι μας στη κατοχή της μπάλας που θα έχει η ΑΕΚ, αλλά θα την βασίσουμε στον δικό μας τρόπο παιχνιδιού”.

Ο ποδοσφαιριστής από την πλευρά του είπε τα ακόλουθα:

”Ο προπονητής μας είπε να παίξουμε με πάθος και δύναμη. Θα μιλήσω με τον προπονητή για το πως νιώθω στην ομάδα, χαίρομαι που παίζω εδώ και είμαι καλά”.

”Νιώθω καλύτερα φέτος στην ομάδα, ελπίζω να πάνε καλύτερα τα πράγματα”.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top