ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η φανέλα «βάρυνε»! Να το ΔΕΙΞΟΥΝ και με τους Λευκορώσους

Η φανέλα «βάρυνε»! Να το ΔΕΙΞΟΥΝ και με τους Λευκορώσους

Ποντάρουν στις εμπειρίες που έχουν αποκομίσει τα τελευταία χρόνια στην Ευρώπη. Τηρουμένων των αναλογιών έχει «βαρύνει» η φανέλα της ομάδας, ιδιαίτερα τα τελευταία 5-6 χρόνια, κατά τα οποία συμμετείχε 3 φορές στους ομίλους του Γιουρόπα Ληγκ.

Ο Σωφρόνης Αυγουστή περιμένει ότι αυτή η «παράμετρος» θα… έχει αντανάκλαση στο γήπεδο, στον σημερινό (20.00, Cytavision 1) πρώτο αγώνα με την Ντιναμό Μπρέστ της Λευκορωσίας. Οι κυανόλευκοι θα προσπαθήσουν από την αρχή, να στείλουν το μήνυμα στον αντίπαλο, ότι θα είναι το «αφεντικό» τους ματς. Όχι μόνο αυτό, αλλά να καταφέρουν να εξασφαλίσουν την ουσία, για να πάνε με προβάδισμα πρόκρισης ενόψει του επαναληπτικού της άλλης εβδομάδας εκτός έδρας.

Ο Γάλλος μπακ χαφ Ρίτσαρντ Σουμά, είναι ο μοναδικός απών της σημερινής αναμέτρησης. Είναι σαφώς πιο έτοιμοι οι Κέβιν Μπρου και Φακούντο Περέιρα. Κάποιος των δυο, ίσως βρεθεί στην ενδεκάδα. Υπολογίζονται επίσης ο Άγγλος (με καταγωγή από τη Γκάμπια) επιθετικός, Μουσταφά Καραγιόλ και ο Γάλλος αμυντικός Ντίλαν Ουεντραόγκο (δηλώθηκε χθες στην ΟΥΕΦΑ). Οι δυο τελευταίοι, θα χρειαστούν χρόνο, για να φτάσουν τους υπόλοιπους, επειδή δεν έκαναν προετοιμασία με κάποια ομάδα.

Είναι ορατό το ενδεχόμενο να κατεβάσει την ενδεκάδα του επαναληπτικού με την Ζελέζνιτσαρ ο Σωφρόνης Αυγουστή. Είχαν ξεκινήσει ο Βάλε στο τέρμα. Τετράδα στην άμυνα οι Ζοάο Πέδρο, Βασιλείου, Γιούστε και Ρομπέρζ. Τριάδα στο κέντρο οι Σακέτι, Χάμπος Κυριάκου και Παπουλής. Τριάδα μπροστά οι Σαρδινέρο, Σκέμπρι και Μάγκλιτσα.

Χτυπούν πόρτα ενδεκάδας οι Αργεντινοί Φακούντο Περέιρα και Ζελάγια. Στο σενάριο που είναι βασικός ο πρώτος, θα αγωνιστεί σε ρόλο επιτελικού χαφ, θα κινείται σε ρόλο αριστερού εξτρέμ ο Παπουλής και θα μείνει πάγκο ο Σκέμπρι. Σε ενδεχόμενη χρησιμοποίηση του Ζελάγια από το ξεκίνημα, θα μείνει έξω ο Μάγκλιτσα.    

Δεν υπήρχε τόσο μεγάλη κινητικότητα στη μπουτίκ τις τελευταίες μέρες, που να μπορεί κάποιος να μιλήσει για δεδομένη (σημαντική) αύξηση της παρουσίας του κόσμου, σε σχέση με το παιχνίδι της περασμένης πέμπτης στο ΓΣΠ. Παίζει ρόλο και το ότι λείπει κόσμος για διακοπές. Όμως, παρατηρούμε, ότι οι δυο προκρίσεις που πέτυχε η ομάδα μέχρι στιγμής, δεν έχουν «ξεσηκώσει» παρά πολλή κόσμο.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top