Τραγωδία στο Περού: Λεωφορείο έπεσε σε χαράδρα - Τουλάχιστον οκτώ νεκροί

Τραγωδία στο Περού: Λεωφορείο έπεσε σε χαράδρα - Τουλάχιστον οκτώ νεκροί

Τουλάχιστον οκτώ άνθρωποι σκοτώθηκαν και περίπου 40 τραυματίστηκαν, όταν λεωφορείο έπεσε σε χαράδρα τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου 11/8 στο βορειοανατολικό τμήμα του Περού.

Το λεωφορείο, το οποίο ανήκε στην εταιρεία μεταφορών Λεόνσιο Πράδο, εκτελούσε δρομολόγιο από την Πουκάιπα, μια κοινότητα του Αμαζονίου, προς την Ουάνουκο, στις Άνδεις, όταν μετά τα μεσάνυχτα, σε μια επικίνδυνη στροφή, ο οδηγός έχασε τον έλεγχο.

Το λεωφορείο έκανε μια ιλιγγιώδη πτώση 150 μέτρων.

Το δυστύχημα προκάλεσαν «μια μηχανική βλάβη και η υπερβολική ταχύτητα» που είχε αναπτύξει το λεωφορείο, μετέδωσε το τηλεοπτικό δίκτυο Canal N, επικαλούμενο αυτόπτες μάρτυρες.

Ο οδηγός του λεωφορείου είναι ανάμεσα στους νεκρούς, μετέδωσε το δημόσιο περουβιανό πρακτορείο ειδήσεων Andina.

Αυτού του είδους τα δυστυχήματα είναι πολύ συχνά στο Περού: ο απολογισμός των θυμάτων των τροχαίων στη χώρα ανήλθε στους 2.700 νεκρούς το 2017, σύμφωνα με την αστυνομία της λατινοαμερικάνικης χώρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κρυφτούλι» Χριστοδουλίδη- Αννίτας με φόντο τον ανασχηματισμό - Η Κούσιου, οι διαρροές και τα αντικρουόμενα μηνύματα

«Κρυφτούλι» Χριστοδουλίδη- Αννίτας με φόντο τον ανασχηματισμό - Η Κούσιου, οι διαρροές και τα αντικρουόμενα μηνύματα

Δεν είναι ο διορισμός της Έλενας Κούσιου στη θέση της αναπληρώτριας εκπροσώπου Τύπου του ΔΗΣΥ που προκάλεσε τις περισσότερες συζητήσεις. Είναι όσα προηγήθηκαν και κυρίως όσα ακολούθησαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE