Νεκρός 21χρονος σε παραλία – Πνίγηκε μέσα σε τρύπα που έσκαψε στην άμμο

Νεκρός 21χρονος σε παραλία – Πνίγηκε μέσα σε τρύπα που έσκαψε στην άμμο

Εγκλωβίστηκε μέσα στην τρύπα που έσκαψε ο ίδιος με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του από την παλίρροια.

Ένας 21χρονος έχασε τη ζωή του το απόγευμα της Κυριακής 12/08 σε παραλία στις ακτές του Ατλαντικού στη Γαλλία.

Ο άτυχος νέος έσκαψε μια τρύπα στην άμμο και μπήκε μέσα της, όπου εγκλωβίστηκε από την παλίρροια, μετέδωσε το Γαλλικό Πρακτορείο επικαλούμενο δικαστικές πηγές.

«Έπειτα από δική του πρωτοβουλία, ο νεαρός άνδρας αποφάσισε να ανοίξει μια τρύπα αρκετά βαθιά και να μπει μέσα για να καλυφθεί με την άμμο. Δεν κατάφερε να απεγκλωβιστεί παρά τη βοήθεια» που του προσέφερε μέλος της οικογένειάς του που ήταν μαζί του, εξήγησε η ίδια πηγή.

Όταν έφθασαν οι ομάδες διάσωσης στην παραλία της νήσου Νουαρμουτιέ, στη δυτική Γαλλία, το μόνο που μπόρεσαν να κάνουν ήταν να επιβεβαιώσουν τον θάνατό του.

Με πληροφορίες από news247.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρος Χριστοδουλίδης: Οι κινήσεις προς την κοινωνία, το στοίχημα της καθημερινότητας και η αντίστροφη μέτρηση για το 2028

Προεδρος Χριστοδουλίδης: Οι κινήσεις προς την κοινωνία, το στοίχημα της καθημερινότητας και η αντίστροφη μέτρηση για το 2028

Όταν την περασμένη εβδομάδα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος ανακοίνωσε, ότι το Γραφείο της Επιτρόπου του Πολίτη, προχωρεί στη διοργάνωση ειδικής συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου, στην οποία νέοι και νέες θα αναλάβουν συμβολικά τον ρόλο υπουργών και θα παρουσιάσουν τις δικές τους προτάσεις, η κυβέρνηση έστειλε ένα μήνυμα με σαφή πολιτικό συμβολισμό: οι νέοι πρέπει να έχουν φωνή εκεί όπου λαμβάνονται οι αποφάσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE