Google Play Store Apple Store
World News Media Themasports lifenewscy Socialista
ΚΟΣΜΟΣ

Νεκρός 21χρονος σε παραλία – Πνίγηκε μέσα σε τρύπα που έσκαψε στην άμμο

Νεκρός 21χρονος σε παραλία – Πνίγηκε μέσα σε τρύπα που έσκαψε στην άμμο

Εγκλωβίστηκε μέσα στην τρύπα που έσκαψε ο ίδιος με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του από την παλίρροια.

Ένας 21χρονος έχασε τη ζωή του το απόγευμα της Κυριακής 12/08 σε παραλία στις ακτές του Ατλαντικού στη Γαλλία.

Ο άτυχος νέος έσκαψε μια τρύπα στην άμμο και μπήκε μέσα της, όπου εγκλωβίστηκε από την παλίρροια, μετέδωσε το Γαλλικό Πρακτορείο επικαλούμενο δικαστικές πηγές.

«Έπειτα από δική του πρωτοβουλία, ο νεαρός άνδρας αποφάσισε να ανοίξει μια τρύπα αρκετά βαθιά και να μπει μέσα για να καλυφθεί με την άμμο. Δεν κατάφερε να απεγκλωβιστεί παρά τη βοήθεια» που του προσέφερε μέλος της οικογένειάς του που ήταν μαζί του, εξήγησε η ίδια πηγή.

Όταν έφθασαν οι ομάδες διάσωσης στην παραλία της νήσου Νουαρμουτιέ, στη δυτική Γαλλία, το μόνο που μπόρεσαν να κάνουν ήταν να επιβεβαιώσουν τον θάνατό του.

Με πληροφορίες από news247.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ακύρωση διαγωνισμού για το νέο κτίριο της Νομικής Υπηρεσίας – Η επίσημη ανακοίνωση του Υπ. Μεταφορών

Τ/κ ΜΜΕ για επίθεση σε 13χρονο μαθητή: «Το έκαναν επειδή έχει Τ/κ γονιό»

Επεισόδια στη Λεμεσό: Χειροπέδες σε 26χρονο - Συνδέθηκε επιστημονικά με φωτιά σε κουρείο

Qatargate: Ελεύθερος ο Παντσέρι - Ήταν σε κατ' οίκον περιορισμό

Θανατηφόρο στη Λεμεσό: «Μίλησε» η νεκροτομή επί της σορού της 65χρονης Γεωργίας - Τα ευρήματα

Έμπειρος πιλότος ο 65χρονος Μιχάλης Λάμπος που ανασύρθηκε νεκρός από το ελικόπτερο στην Εύβοια - Βίντεο



Κάλεσμα MED9 για γρήγορη επανέναρξη συνομιλιών και διορισμό Ειδικού Απεσταλμένου - Στην Κύπρο η προεδρία για το 2024

Κάλεσμα MED9 για γρήγορη επανέναρξη συνομιλιών και διορισμό Ειδικού Απεσταλμένου - Στην Κύπρο η προεδρία για το 2024

Για γρήγορη επανέναρξη των διαπραγματεύσεων και τον διορισμό ενός απεσταλμένου των Ηνωμένων Εθνών που θα παρέχει σημαντική στήριξη σε αυτή τη διαδικασία καλούν τα εννιά μεσογειακά κράτη που μετέχουν στην ομάδα MED9 στην Διακήρυξη που υιοθετήθηκε κατά τη Σύνοδο Κορυφής τους στη Μαλτα, στην οποία συμμετείχε και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top