Η αποστολή του ΑΠΟΕΛ για τη ρεβάνς με τη Χάποελ Μπερ Σεβά

Η αποστολή του ΑΠΟΕΛ για τη ρεβάνς με τη Χάποελ Μπερ Σεβά

Ολοκληρώθηκε με βραδινή προπόνηση στο ΓΣΠ, η προετοιμασία του ΑΠΟΕΛ για τον επαναληπτικό αγώνα με αντίπαλο τη Χάποελ Μπερ Σεβά (16/08).

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Μπρούνο Μπαλταζάρ ανακοίνωσε την αποστολή η οποία περιλαμβάνει 21 ποδοσφαιριστές.

Αναλυτικά η επίσημη ενημέρωση:

«Ολοκληρώθηκε με προπόνηση στο ΓΣΠ, η προετοιμασία της ομάδας μας για τον επαναληπτικό του 2-2 στο Ισραήλ.

Ο κ. Μπαλταζάρ επέλεξε 21 ποδοσφαιριστές για τον αυριανό αγώνα με αντίπαλο τη Χάποελ Μπερ Σεβά για τον 3ο Προκριματικό γύρο του UEFA Europa League.

Αποστολή:

Βάτερμαν, Ρομό, Μιχαήλ, Μιλάνοφ, Νσούε, Βούρος, Αλεξάνδρου, Καζού, Ιωάννου, Μερκής, Καρλάο, Ταβάρες, Μοράις, Σόουζα, Αρτυματάς, Γκέντσογλου, Εφραίμ, Τάμαρι, Σάλαϊ, Ζαχίντ, Ντε Βινσέντι».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

VIDEO: Το μήνυμα του ΠτΔ για τις αξιολογήσεις των διεθνών οίκων - «Θετικά αποτελέσματα για όλους»

VIDEO: Το μήνυμα του ΠτΔ για τις αξιολογήσεις των διεθνών οίκων - «Θετικά αποτελέσματα για όλους»

Σε οπτικογραφημένη δήλωσή του για τις νέες αξιολογήσεις των οίκων Fitch και Moody's για την Κύπρο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, υπογραμμίζει τα απτά, θετικά αποτελέσματα που προκύπτουν για όλους.

BEST OF TOTHEMAONLINE