ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Έκανε… like στον Ολυμπιακό και πάει Πειραιά για να κλείσει το deal! – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Έκανε… like στον Ολυμπιακό και πάει Πειραιά για να κλείσει το deal! – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ο Γκιγιέρμε είναι εδώ και μέρες ο Νο1 στόχος του Ολυμπιακού για τη μεσαία γραμμή και όπως δείχνει και η τελευταία… δραστηριότητά του Βραζιάνου στα social media η περίπτωσή του βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο για τους «ερυθρόλευκους»!

Οι διαπραγματεύσεις μεταξύ του Ολυμπιακού και της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια για τον Γκιγκέρμε κορυφώθηκαν τις τελευταίες μέρες και όπως φαίνεται θα υπάρξει αίσιο τέλος για τους «ερυθρόλευκους».

Οι Πειραιώτες είχαν κάνει την καλύτερη μέχρι στιγμής πρόταση στους Ισπανούς για τον 27χρονο Βραζιλιάνο χαφ, ο οποίος επίσης από την πλευρά του θέλει να παίξει ποδόσφαιρο στους «ερυθρόλευκους».

Παρ’ όλα αυτά, ο σύλλογος της Γαλικίας δεν έδινε το τελικό «ΟΚ» αφού παρότι είχε αποφασίσει να πουλήσει τον παίκτη, περίμενε μέχρι τελευταία στιγμή κάποια καλύτερη πρόταση.

Ωστόσο, όπως όλα δείχνουν η χρυσή τομή ανάμεσα στους δύο συλλόγους έχει βρεθεί και ο παίκτης θα πιάσει σύντομα Λιμάνι ούτως ώστε να δηλωθεί και στη λίστα του Ολυμπιακού για τα πλέι οφ του Europa League και να λύσει φυσικά τα χέρια του Πέδρο Μαρτίνς στη μεσαία γραμμή.

Η τελευταία μάλιστα δραστηριότητα του Βραζιλιάνου στα social media «δείχνει» προς αυτή την κατεύθυνση αφού πριν από λίγες ώρες ο μέσος της «Ντέπορ» έκανε like στη σελίδα της ΠΑΕ Ολυμπιακός στο facebook.

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το αδιαχώρητο σε κρεοπωλεία και υπεραγορές για τα πασχαλινά ψώνια - Αναμένεται αύξηση της κίνησης - Διστακτικοί οι καταναλωτές λόγω ακρίβειας

Καύσιμα: Με αυτές τις τιμές θα βγάλουμε τις μέρες του Πάσχα - Δείτε τα φθηνότερα και τα ακριβότερα πρατήρια Παγκύπρια

Ξεσπά πατέρας στο «T»: Απέρριψαν κατ'οικον φροντίδα σε βρέφος με SMA και μηχανική υποστήριξη - «Κινδυνεύει το παιδί και ο ΟΚΥπΥ μας αγνοεί»

Τέσσερις συλλήψεις στη Λεμεσό: Toυς τσάκωσαν με την «πραμάτεια» τους - Ανάμεσα τους γυναίκα

Kαιρός: Πότε αναμένεται πτώση της θερμοκρασίας και βροχές - Η πρόγνωση μέχρι την Δευτέρα του Πάσχα



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top