Έτοιμοι να καταθέσουν οι Έλληνες στρατιωτικοί για τις συνθήκες σύλληψής τους

Έτοιμοι να καταθέσουν οι Έλληνες στρατιωτικοί για τις συνθήκες σύλληψής τους

Για τις συνθήκες σύλληψής τους θα καταθέσουν τις επόμενες ημέρες οι Αγγελος Μητρετώδης και Δημήτρης Κούκλατζης.

Οι δύο στρατιωτικοί, που επέστρεψαν μετά από την πεντάμηνη κράτησή τους στις φυλακές υψίστης ασφαλείας της Ανδριανούπολης, κάνουν χρήση της δεκαήμερης άδειας που τους δόθηκε.

Όταν επιστρέψουν στην μονάδα τους στην Ορεστιάδα θα βρεθούν ενώπιον ειδικής επιτροπής, που έχει συσταθεί με εντολή του Α/ΓΕΕΘΑ, θα καταθέσουν για τις συνθήκες σύλληψης τους από τους Τούρκους.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Alpha ο Άγγελος Μητρετώδης έχει ήδη ενημερώσει άτυπα τους ανωτέρους του.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι δύο στρατιωτικοί αναμένεται να πάρουν μετάθεση σε άλλη μονάδα από αυτή που υπηρετούσαν, για ευνόητους λόγους.

Προς το παρόν, οι δύο στρατιωτικοί βρίσκονται μαζί με τις οικογένειές τους και ξεκουράζονται.

Aπό iefimerida.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Λετυμπιώτης για παναπεργία: «Η θετική κατάληξη περνά μέσα από τον υπεύθυνο διάλογο και την κοινή βούληση όλων των πλευρών»

Λετυμπιώτης για παναπεργία: «Η θετική κατάληξη περνά μέσα από τον υπεύθυνο διάλογο και την κοινή βούληση όλων των πλευρών»

Για την στάση της Κυβέρνησης αναφορικά με την παναπεργία που προκήρυξαν οι συντεχνίες για το ζήτημα της Αυτόματης Τιμαριθμικής Αναπροσαρμογής (ΑΤΑ), μίλησε o Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE