54χρονος έκανε την έπαυλή του γιάφκα – Οπλοστάσιο ανακάλυψε η Αστυνομία -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

54χρονος έκανε την έπαυλή του γιάφκα – Οπλοστάσιο ανακάλυψε η Αστυνομία -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Πλούσια ήταν τα ευρήματα της Ελληνικής Αστυνομίας μετά την έφοδο που πραγματοποίησαν σε πολυτελή κατοικία σε παραθαλάσσιο οικισμό κοντά στο Ηράκλειο.

Σύμφωνα με το ekriti.gr, ο 54χρονος άνδρας που συνελήφθη, είχε στην κατοχή του ένα πραγματικό οπλοστάσιο.

Συγκεκριμένα, άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Μαλεβιζίου σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ηρακλείου πραγματοποιήθηκε οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, σε παραθαλάσσια περιοχή του Δήμου Μαλεβιζίου.

 

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, πραγματοποιήθηκε έρευνα στην οικία του 54χρονου όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά:

  • 4 πιστόλια
  • περίστροφο
  • 6 κυνηγετικά όπλα
  • 2 αεροβόλα όπλα
  • όπλο παλαιού τύπου
  • 7 γεμιστήρες
  • 622 πλήρη φυσίγγια διαφόρων τύπων και διαμετρημάτων
  • 11 μαχαίρια
  • 3 ναυτικές φωτοβολίδες
  • 81 κροτίδες
  • 3 βολίδες όπλου
  • μειωτήρα κυνηγετικού όπλου
  • 1 μεταλλικό κυτίο με σφαιρίδια αεροβόλου
  • 1 συσκευασία με βολίδες αεροβόλου όπλου
  • 2 μεταλικά γκλοπ και
  • 2 ποιμενικές ράβδοι

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Μαλεβιζίου ενώ ο συλληφθείς με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Σημαντική για επανέναρξη διαπραγματεύσεων η αλληλεγγύη εταίρων

ΠτΔ: Σημαντική για επανέναρξη διαπραγματεύσεων η αλληλεγγύη εταίρων

Στην προσπάθεια για την επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων με στόχο μια διαρκή και βιώσιμη λύση του Κυπριακού, με βάση μια δικοινοτική, διζωνική ομοσπονδία με πολιτική ισότητα, όπως ορίζεται από το πλαίσιο του ΟΗΕ και τις αξίες και αρχές της ΕΕ, η αλληλεγγύη εταίρων όπως η Ισπανία είναι πολύ σημαντική, δήλωσε την Παρασκευή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την παρουσίαση των διαπιστευτηρίων της νέας Πρέσβειρας του Βασιλείου της Ισπανίας στην Κυπριακή Δημοκρατία, Mercedes Alonso Frayle.

BEST OF TOTHEMAONLINE