ΛΑΡΝΑΚΑ: ‘Συναγερμός στην Πυροσβεστική – Ένα άτομο στο νοσοκομείο

ΛΑΡΝΑΚΑ: ‘Συναγερμός στην Πυροσβεστική – Ένα άτομο στο νοσοκομείο

Διαρροή διαλύματος αμμωνίας σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 17/08 σε φαρμακείο στη Λάρνακα, με αποτέλεσμα ο ιδιοκτήτης να μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο της πόλης αφού ένιωσε αδιαθεσία.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ανδρέας Κεττής, γύρω στις πέντε το απόγευμα της Παρασκευής λήφθηκε κλήση ότι σε φαρμακείο στη Λάρνακα, υπήρξε διαρροή μικρής ποσότητας διαλύματος αμμωνίας, που βρισκόταν σε δοχείο το οποίο έπεσε στο έδαφος και έσπασε.

Στη σκηνή μετέβησαν ένα βυτιοφόρο όχημα και ένα όχημα επεξεργασίας χημικών της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Άνδρες της Πυροσβεστικής έκαναν αναγνώριση του υλικού με τη χρήση αναπνευστικών συσκευών και χημικών στολών.

Το υλικό περισυνελέχθη με ειδικό απορροφητικό υλικό και αφού τοποθετήθηκε σε ασφαλές δοχείο παραδόθηκε στον ιδιοκτήτη του φαρμακείου για να το μεταφέρει στον εισαγωγέα για διαχείρισή του.

Φαίνεται ωστόσο πως ο ιδιοκτήτης του φαρμακείου είχε αναπνεύσει το διάλυμα αμμωνίας και αισθάνθηκε αδιαθεσία.

Κλήθηκε ασθενοφόρο το οποίο τον μετέφερε στο ΤΑΕΠ του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας για τις απαραίτητες εξετάσεις.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Συνεχίζεται η εκλογική διαδικασία – Στο 32,3% η προσέλευση

LIVE: Συνεχίζεται η εκλογική διαδικασία – Στο 32,3% η προσέλευση

Η Κύπρος ψηφίζει σήμερα για την ανάδειξη της νέας Βουλής των Αντιπροσώπων, με το πολιτικό ενδιαφέρον να κορυφώνεται σε ολόκληρη τη χώρα. Το ThemaOnline σας μεταδίδει λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις από τη διαδικασία των Βουλευτικών Εκλογών 2026, με συνεχή ενημέρωση για τη συμμετοχή, τις δηλώσεις πολιτικών αρχηγών, τα πρώτα στοιχεία από τις κάλπες, την καταμέτρηση των ψήφων και τα αποτελέσματα. 

BEST OF TOTHEMAONLINE