LIFESTYLE

Ξαφνικός χωρισμός για ζευγάρι της σοουμπίζ! Η συγκατοίκηση έφερε το τέλος!

Ξαφνικός χωρισμός για ζευγάρι της σοουμπίζ! Η συγκατοίκηση έφερε το τέλος!

Πριν από λίγους μήνες, αποφάσισαν να ζήσουν κάτω από την ίδια στέγη μαζί με τα παιδιά που έχουν από προηγούμενους γάμους τους, όμως τελικά η συγκατοίκηση έμελλε να αποβεί μοιραία για τον έρωτά τους.

Η ηθοποιός Τάνια Τρύπη και ο πρώην προπονητής της ποδοσφαιρικής ομάδας του Εθνικού Αστέρα Πάνος Οικονόµου, μετά από ένα διάστημα κοινής καθημερινότητας που μοιράστηκαν σε ένα όμορφο διαμέρισμα στο Παγκράτι, αποφάσισαν να δώσουν τέλος στη συγκατοίκησή τους. Απόφαση που σήμανε και το κλείσιμο της αυλαίας στη σχέση τους.

«Η καθημερινότητά τους δεν ήταν αυτή που περίμεναν. Ξαφνικά άρχισαν να βγαίνουν στην επιφάνεια προβλήματα που υπέβοσκαν από καιρό στη σχέση τους, τα οποία τελικά τούς οδήγησαν σε κρίση», αποκαλύπτει στη Realnews στενός φίλος του μέχρι πρότινος αγαπημένου ζευγαριού. Οι δυο τους έζησαν μαζί για περίπου τέσσερις μήνες, μαζί με τις κόρες της Τάνιας Τρύπη, Μαρίνα Μάρδα και Τζένη Καζάκου, και την κόρη του Πάνου Οικονόμου από προηγούμενο γάμο του.

Τις πρώτες ημέρες της συγκατοίκησης στο όμορφο οροφοδιαμέρισμα όλα έδειχναν ιδανικά, όχι όμως και στη συνέχεια. Η ηθοποιός, μαζί με τις κόρες της, πήρε σημαντικές αποφάσεις για τη ζωή της και, παρέα με τον σκύλο τους, μετακόμισαν ξανά στο ιδιόκτητο σπίτι της στην Αγίου Μελετίου. Μάλιστα, το διαμέρισμα της ηθοποιού βρίσκεται πολύ κοντά στο θέατρο «Κάτια Δανδουλάκη», όπου τον χειμώνα θα πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Εγκλημα στο Οριεντ Εξπρές», που σκηνοθετεί ο Πέτρος Φιλιππίδης, μαζί με εντυπωσιακό καστ που αποτελούν η Κάτια Δανδουλάκη, ο Δάνης Κατρανίδης, η Ταμίλα Κουλίεβα, η Λένα Δροσάκη και η αγαπημένη Τζένη Ρουσσέα.

Οι δυο τους ήταν μαζί για περίπου δύο χρόνια και γνωρίστηκαν μέσω κοινών γνωστών στη μουσικοθεατρική παράσταση του Δημήτρη Μαλισσόβα «Ας ερχόσουν για λίγο», όπου πρωταγωνιστούσε η Τάνια Τρύπη, στο θέατρο «Ακροπόλ». Οταν τα βλέμματά τους συναντήθηκαν, ήταν θέμα χρόνου να έρθουν πιο κοντά, αφού ο έρωτάς τους υπήρξε κεραυνοβόλος. Ολα έδειχναν να είναι υπέροχα μεταξύ τους και δεν ήταν λίγοι οι κοινοί τους φίλοι που υποστήριζαν πως ο ένας έχει βρει στο πρόσωπο του άλλου το «λιμάνι» του.

Αντ’ αυτού, όμως, οι δυο τους αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Ανθρωποι από το στενό περιβάλλον της ηθοποιού λένε πως η ίδια έχει αποφασίσει να περάσει το επόμενο διάστημα δουλεύοντας, μιας και το θέατρο και η μουσική είναι οι μεγάλες της αγάπες. Μέχρι να ξεκινήσουν οι πρόβες για το «Εγκλημα στο Οριεντ Εξπρές», κάνει περιορισμένες εμφανίσεις σε μικρές μουσικές σκηνές και μπουάτ της Αθήνας αλλά και της επαρχίας, ερμηνεύοντας αγαπημένα τραγούδια του παρελθόντος που ταξιδεύουν όσους την απολαμβάνουν από κοντά, θέλοντας προφανώς να ξεχάσει μέσα από τη δουλειά όσα δυσάρεστα συνέβησαν στην προσωπική της ζωή τον τελευταίο καιρό.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Συνεχίζονται οι εντατικές έρευνες των Αρχών, για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 23 Απριλίου, στη Λευκωσία, την ίδια ώρα που το θύμα της απόπειρας, ο 34χρονος, συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top